Dagens Dubbel Eskilstuna 27/5-2014

204

DDTIPSET

 

Kanske är det så enkelt att 1 You Talking To Me spårar runt om i DD-1 men jag är inte säker på att han kan hålla upp innerspåret och då kan det strula. Jag fyller på med fem hästar bakom: 4 Pazzo Lindy, 9 Kaiser Broline, 10 Armani Trot, 11 Handler och 12 Scoot To Score. Armani Trot med Örjan Kihlström i sulkyn är mycket intressant. Hästen har en missvisande rad.

I DD-2 tar jag en riktig rövare och chansspikar 2 Dance Photo. Hon gick nytt rekord över sprint (10,7) i fredags och satt fast med gott om krafter sparat. Såg jättefin ut. Täta starter nu tror jag är ett plus och jag hoppas hon blir helt bortglömd här.

DD-1: 1,4,9,10,11,12
DD-2: 2 Dance Photo
Min raka/roliga DD: 10-2

4 Origo Tilly i V64-3 såg ut att vara på väg att klättra över Johan Untersteiner senast när han satt fast med allt i rygg på Explosive Dust som vann. Fin häst som de förhoppningsvis har fått ordning på nu. Vinner här om han sköter sig.
4 Xenia GT tror jag vinner V64-4 om hon får spara speeden till 3-400 kvar. Då tror jag ingen står mot henne över upploppet.

Lycka till! 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.