Dagens Dubbel Eskilstuna 27/5-2014

204

DDTIPSET

 

Kanske är det så enkelt att 1 You Talking To Me spårar runt om i DD-1 men jag är inte säker på att han kan hålla upp innerspåret och då kan det strula. Jag fyller på med fem hästar bakom: 4 Pazzo Lindy, 9 Kaiser Broline, 10 Armani Trot, 11 Handler och 12 Scoot To Score. Armani Trot med Örjan Kihlström i sulkyn är mycket intressant. Hästen har en missvisande rad.

I DD-2 tar jag en riktig rövare och chansspikar 2 Dance Photo. Hon gick nytt rekord över sprint (10,7) i fredags och satt fast med gott om krafter sparat. Såg jättefin ut. Täta starter nu tror jag är ett plus och jag hoppas hon blir helt bortglömd här.

DD-1: 1,4,9,10,11,12
DD-2: 2 Dance Photo
Min raka/roliga DD: 10-2

4 Origo Tilly i V64-3 såg ut att vara på väg att klättra över Johan Untersteiner senast när han satt fast med allt i rygg på Explosive Dust som vann. Fin häst som de förhoppningsvis har fått ordning på nu. Vinner här om han sköter sig.
4 Xenia GT tror jag vinner V64-4 om hon får spara speeden till 3-400 kvar. Då tror jag ingen står mot henne över upploppet.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelQueen L väljs in i Hall of Fame
Nästa artikelElitloppet blev en Succé!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.