Dagens Dubbel Eskilstuna 29/4-2014

246

DDTIPSET

 

Jag stänger DD-1 på tre hästar: 1 Hamras One More, 5 Octopus och 9 Turbo Daylight. Octopus är säkert bästa hästen men som trolig favorit ska han garderas. Hamras One More är snabb ut och jag tycker Daniel Olsson borde testa spets denna gången.
Turbo Daylight har ett spännande läge och kan få loppet.

I DD-2 spikar jag 4 Eternal Sunshine. Kan öppna dugligt och bör få en bra position. Jag tycker hon såg fin ut senast på V75 då hon blev fast med lite sparat mot tufft motstånd.

DD-1: 1,5,9
DD-2: 4 Eternal Sunshine
Min raka DD: 1-4
Min roliga DD: 9-4

3 Carelin i V64-1 årsdebuterade senast och gjorde en fin insats som tvåa. Nu är det framspår och jag har svårt att se någon slå honom. 5 Acriter kan vara en luring bakom. Gör debut i regi Jörgen Westholm.
Svårbedömt med 7 Linslusen A.U som årsdebuterar i V64-3. Om han är i någorlunda form direkt så vinner han.
1 Racing Hill tycker jag är lite intressant i V64-4. Känns som att lång distans borde passa honom.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelMack Lobell fick specialtårta på 30-årsdagen
Nästa artikelJohnny Takter är okej efter vurpan

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.