Dagens Dubbel Färjestad 21/3-2014

282

DDTIPSET

Glömde att skriva i lunchtipset att lunchdubbeln satt på Solvalla i lördags till 140,46!!! gånger. Inte fy skam och ett riktigt bra odds på den komben. 140,46 gånger är det nya oddsrekordet vad gäller mina tips, kul.

DD-1 är ett kallblodslopp och jag gör mitt yttersta för att reda ut den härvan 🙂 Ett par norska gäster får dela tipset, 4 Tekno Jerkmin och 5 Fröyu Oda. Lite osäker på formen hos 8 Troll Viktor men han får Magnus Jakobsson i sulkyn denna gången, intressant. Sista strecket till skrällen 10 Tams Borgöl som kan en del när han vill.

2 Greve E blir väl klar favorit här och kanske är det rätt men jag vill ha lite kul odds och chansar bort honom på DD. Inte heller helt säker på att formen är på topp hos Greve E.
3 OFV Continue är en rätt bra häst som jag tror kommer göra ett bra lopp här. Hoppas vi får ett bra odds.
10 Bar Plombier får också en chans. Svarade för en mersmakande årsdebuten och bör inte vara sämre nu, kan gå runt dom.

DD-1: 4,5,8,10
DD-2: 3,10
Min raka DD: 5-3
Min roliga DD: 8,10-3,10

Får man ett odds runt 10 gånger pengarna på tvilling med 1 Hamras One More och 3 Shaq Is Back i V64-1 så tycker jag man ska testa en sudd. Hamras One More bör sitta i rygg på Shaq Is Back. Om inte Shaq Is Back vinner loppet så är han inte frisk.
V64-2 känns vidöppet. Jag slår ett slag för 5 Midnight Bråten som jag tyckte gick helt ok i årsdebuten på en skitig bana.
V64-3 kunde varit ett dugligt silverlopp på V75 och det kan bli bra fart på det här. Kan 1 On Hold hålla upp innerspåret så är mycket vunnet men han möter på några startraketer. 2 Obama Gel kan öppna rappt men kanske är 7 Borga Baron den som är snabbast och trycker Tony Wallin av så kan han överrumpla samtliga. Två intressanta motbud som tillsammans med 3 Quangaroo Zet kan utmana On Hold.
10 Val d’Amour i V64-4 svarade för en grym årsdebut och ska ju bara vinna detta. Jag vill egentligen inte släppa 5 Orbit men hon ska ju inte kunna slå Val d’Amour. Men trav är ju trav. Tvilling 5-10.

Lycka till! 

Föregående artikelLunchdubbel Åby 31/3-2014
Nästa artikelBli medlem i vårt populära TRAVFORUM helt gratis!