Dagens Dubbel Gävle 2/6-2014

289

DDTIPSET

 

Jag tar tre hästar i DD-1: 2 Digital Display, 4 Thaitec och 5 Tom Sisu. Möjligt att jag borde ha med 11 Open Range också men jag tycker hon blir för hårt betrodd från elftespår på Gävles snabba bana och kort upplopp. Tipset till Thaitec som är rätt så bra om han sköter sig.

I DD-2 krånglar jag inte till det utan spikar 10 Stelina som jag tror rundar det här gänget. 15 Ametrin är en giftig motståndare men senaste loppet var en rejäl tömning för hennes del och jag vill se henne prestera igen innan jag köper henne som betrodd. Vidöppet bakom.

DD-1: 2,4,5
DD-2: 10 Stelina
Min raka DD: 4-10
Min roliga DD: 5-10

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLunch – Dubbeln Umåker 2014-06-02
Nästa artikelElitloppsklass i Jämtlands Stora Pris

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.