Dagens Dubbel Halmstad 23/6-2014

145

DDTIPSET

 

Jag spikar 4 Solvato i DD-1. Ingen har väl missat Veijo Heiskanens irritation efter Oslo Grand Prix då det bara strulade för Solvato. Jag tror han sitter i spets efter 500 meter här och sedan blir han väldigt svårslagen. Spännande att se 6 Joke Face i comeback men jag har svårt att tänka mig ett offensivt upplägg från Kolgjinis sida och dessutom lär väl Joke Face vara i behov av lopp efter nästan ett års frånvaro från tävling.

Jag står över 1 Djali Boko i DD-2. Jag har säkert skrivit det tidigare men jag gör det igen: jag är inget fan av Per Nordström som tränare och än mindre som kusk. Jag tar med Djali Boko på V64 men på DD är han inte intressant för mig. Jag har en mycket mer intressant spelidé här i Flemming Jensens 2 Sharpshot Hall. Näst senast avgjorde han in på mållinjen med Jeppe Rask i sulkyn och nöp av Flemmings uppsittning Red Rapide. Senast satt han fast med rubbet i den danska Sprintermesteren på Billund. Jag tror det kommer bli fart på det här loppet och då kommer Flemming längst ut med en sylvass avslutning.
Vill dock ha med två till: 4 Rosso Pomodoro och 10 Daryl Boko. Två riktigt bra kusar som kommer sluta långt fram. Daryl Boko är nog den tuffare och tål att göra lite men med rätt resa så kommer Rosso Pomodoro att avgöra med en snabb spurt.

DD-1: 4 Solvato
DD-2: 2,4,10
Min raka/roliga DD: 4-2

 

Ett litet V64 system bjuder jag också på. Jag tror på ganska låg utdelning och spelar därför bara ett litet system.

V64-1: 6 Air Frame
V64-2: 4,6,10
V64-3: 1,3,6,8,9
V64-4: 3 Neona Princess
V64-5: 4 Solvato
V64-6: 1,2,4,10

60 rader/60:-

 

För skoj skull lägger jag även upp vilka jag tror går vidare till finalen av Stosprintern.

Air Frame, Rondine D’Amore, Our Precious, Rosnay, Whats Your Limit, Ragata, Neona Princess, Almondi Am.
Två stycken tredjeplatsare går också vidare om jag inte missuppfattat det hela och det sker genom seedning. Jag tror det blir Alvena Take It och Desdemona Boko.

 

Lycka till! 

Föregående artikelNästagångare 22-24 juni 2014
Nästa artikelLunch – Dubbeln Bollnäs 2014-06-23

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.