Dagens Dubbel inför V75 Örebro

75

glimmas v75 dd kopiera

Dagens GlimmaDubbel 4/3

I första DD spikar jag Bahia som är ute efter tredje raka. Hon är både snabb och stark. Hon tar sannolikt över spets efter en bit och drar sen i bra tempo för att ta hem detta. En kul utmanare kan vara Ess Mahatma om hon hittar slagläge in på upploppet. Kommer dock inte med på min större DD men jag kommer göra en liten skrällkupong.

I andra DD rankar jag Debonair Mary högst då jag tror på en fin barfotaeffekt. Golden Boy Sisu som gör andra starten för året. Barfota och siktet inställt på andra raka. Till sist tar vi med Vincent CD som gör det bra varje gång. Kan hamna lite på vingel här men jag hoppas Rikard löser det. 

DD1: 6 Bahia

DD2: 1 Debonair Mary, 5 Golden Boy Sisu , 7 Vincent C.D. 

Passa på att köp min V75 som du finner här:

https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-03-04_32_5

Föregående artikelV75 & DD tips + Vårstatistik inför V75 Örebro
Nästa artikelFernlund och Lähdekorpi tävlar för Sverige i EM

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.