Dagens Dubbel Jägersro 25/3-2014

306

DDTIPSET

 

DD-1 tror jag 2 Ipod vinner. Stall Kolgjini var väldigt nöjda med honom inför debuten i deras regi senast men det slutade med galopp. Denna gången hoppas jag han sköter sig och då vinner han. Men det finns en del tuffa motståndare. 8 Streetwise är inte dålig och får en plats trots läget. 10 Calpe är intressant. Jag tror han kommer göra ett bra lopp och kan överraska med lite hjälp.

DD-2 håller riktigt bra klass, flera av dessa hävdar sig bra på V75. Kanske är det ändå 2 Twins Fairytail som står för klassen. Han återfinns numera i Lars I Nilssons stall och gör här årsdebut. Kan behöva lopp i kroppen men han kan slå detta motståndet utan full form.
5 Havbergs Mimi vägrar jag släppa. Kan laddas rejält för spets och skulle hon komma dit så hoppas jag hon testas där denna gången.
Sista strecket till 10 Go Green Pellini som kommer in i matchen om de kör för hårt där framme. Han bör närma sig formen och när man minst anar det så smäller han till och vinner. Kanske redan här.

DD-1: 2,8,10
DD-2: 2,5,10
Min raka DD: 2-2
Min roliga DD: 10-5,10

V64-1 tror jag 8 Hobard vinner. Visserligen ett uselt läge men hästen är bra! Vill man ha en skräll kan 10 Qualis Talis vara intressant. Bra häst i bra form som kan dyka upp på en plats och även vinna med lite klaff.
V64-2 kanske står mellan 1 Get On Up och 4 Ibar men glöm inte bort 3 Royal In som kan skrälla.
I V64-4 tycker jag det vore intressant om 7 Grand Prix Brodde hittade till spets. Han har gjort bra insatser och bör kunna utmana detta pensionärssällskap. Jag testar tvilling mot 8 Callela Loyalty som kan utmana om han inte fastnar.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelFem tippar V75 Solvalla 29 mars 2014
Nästa artikelNästagångare 25-26 mars 2014