Dagens Dubbel Mantorp 17/2-2014

308

DDTIPSET

DD-1 är ett småtrevligt lopp för femåringar och jag har hittat några intressanta drag. 3 East Varenna är nedstruken till ett andraspår och gör andra starten i regi Oskar Svanberg. Kan överraska med rätt resa.
5 Asterix Hornline, 6 Bottoms Up och 12 Shibur Night ska räknas men jag tycker inte man kan känna sig säker på de tre strecken. Förutom East Varenna tar jag även med 8 Carlos Santana som är en fin häst och han ska inte ignoreras trots att det är årsdebut och ett tufft åttondespår. Blir faktiskt inte överraskad om han skulle ta hem det den tunga vägen om Claes Svensson väljer det upplägget.
DD-1: 3,5,6,8,12

DD-2 är ett öppet stayerlopp som jag tänker försöka lösa på två streck. 4 Apollo Hornline är inte så tokig och löser det sig bara från det snäva fjärdespåret så tror jag han slutar långt framme. Men bästa hästen i fältet tror jag 8 Cool Style är. Hans fyraåringssäsong blev inte vad man tänkt sig men förhoppningsvis har man fått ordning på honom nu och då lägger han detta motstånd på rygg. Men det är första loppet efter långt uppehåll och jag tror inte Johan Sedström tänker köra offensivt direkt men skulle det klaffa lite så tror jag att han har bäst fart till slut.
DD-2: 4,8

Min raka DD: 5-8
Min roliga DD: 3,8-8

Lycka till!

Föregående artikelLunchdubbel Färjestad 17/2-2014
Nästa artikelOlympic Kronos fortsätter imponera i Paris!