Dagens Dubbel Mantorp 27/4-2014

265

DDTIPSET

 

Jag tar en rövare i DD-1 och spikar 5 Estrella Dorada. Jag tror att Kim Eriksson laddar hårt mot spets och den som svarar för skylla sig själv. Såg väldigt fin ut senast som fastlåst och detta tror jag hon spårar runt om. Möter ett par riktigt tuffa konkurrenter i 9 Pojke Kronos och 11 Burning Line Gral men det är frågetecken för formen hos båda dessa.

DD-2 känns vidöppet och jag streckar flera: 1 Rocket Man, 3 Dante Band, 8 Prince Orlando, 13 Mr Hello Man och 14 Centro. Varning för Centro som är i riktigt fin form. Han har mött tuffare motstånd än detta på slutet och gjort fina insatser från sura lägen. Inte bättre denna gången men med lite hjälp på vägen så kommer han sluta långt framme.

DD-1: 5 Estrella Dorada
DD-2: 1,3,8,13,14
Min raka DD: 5-1
Min roliga DD: 5-14

V64-1 är ett ganska bra femåringslopp. Jag tänker inte spela utan 5 Verymuchkiss Karsk som såg riktigt fin ut senast i det loppet som vanns av BBS Sugarlight. Verymuchkiss Karsk blev fast med lite sparat där. Tufft motstånd men spännande med Björn Goop i vagnen denna gången.
V64-4 är ett flerklasslopp för ston som innehåller ett par rätt så dugliga ston. 1 I Love Champagne, 4 Gila Håleryd och 7 Kalla Bob är i fin form och kanske står loppet mellan dessa tre. Men glöm inte bort 13 World Of Golf som har hittat en härlig formtopp. Med rätta ryggar på slutrundan så fäller hon många till slut.

Lycka till! 

Föregående artikelOlympiachansen.
Nästa artikelV75 resultat och eftersnack Olympiatravet 26 april 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.