Dagens Dubbel Romme 19/5-2014

370

DDTIPSET

 

Svårlöst treåringslopp inleder DD spelet på ROmme. Jag tar tre stycken och hoppas överleva: 3 Explosive Dust, 5 Viggo Laday och 9 Island Life. Slår ett extra slag för Viggo Laday som jag tycker gjorde ett bra lopp näst senast då han fick vandra först i andraspåret.

I DD-2 har jag två streck som jag hoppas inte blir någon favoritduo åtminstone. 4 Spiegelei och 11 Robben Bob. Att Robben Bob är bästa hästen är jag övertygad om men det är årsdebut och spår elva. Ändå så bra att han måste med på lappen.
Spiegelei får mitt tips. Han hängde med helt OK bakom omöjlige Call Me Keeper senast. Jag tycker att Spiegelei ska räknas tidigt och han har verkligen samlat ihop till en seger.

DD-1: 3,5,9
DD-2: 4,11
Min raka/roliga DD: 5-4

Tvilling, lopp 6: 7 BBS Pelleshan mot 10 Most Wanted As

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelElitloppet 2014: Nu är Elitloppet lottat!
Nästa artikelElitloppet 2014: Presentation Elitloppet försök 1

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.