Dagens Dubbel Solvalla/Åby 26/2-2014

385

DDTIPSET

 

Som ni säkert märkt så har det varit ett mindre avbrott på alltomtrav.info för lite förbättringar av driften. Dessvärre förlorade sig mitt DD tips till aftonen på vägen och därför lägger jag in det på nytt. Ni får dock nöja er med ett kort tips då jag inte har tid att skriva om det till fullo.

DD-1: 1,2,3,5,7
DD-2: 4 Amiral D’Inverne
Min raka DD: 1-4
Min roliga DD: 3,7-4

Drag till V86: 5 Digital Darling hade kunnat varit ett intressant drag nu när hon får Kihlström i sulkyn igen men lite märkligt nog är hon andrahandare på strecken…
2 The Editor i V86-3 är ett rätt så fint sto som nu verkar på G igen. Den långa distansen passar bra och jag tycker hon är värd ett streck i afton. Jag testar tvilling mot 10 Working On A Dream som har knallform och som är min vinnare i loppet. Flemmings duo blir också giftig och dessutom kan 9 Priscilla Spin vara värd att se upp med nu när hon gör debut i regi Jori Turja. Hon får också plats på en tvilling mot The Editor.
11 Perfect Cash i V86-4 är omgångens bästa spik, krossar motståndet!
I V86-5 låter Kolgjini väldigt nöjd med 2 Ipod och det kan vara en chansspik! Jag vurmade lite för 4 Antagonista men det låter på tränaren som att han är i behov av lopp innan han är segerduglig.

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV86 Express Solvalla/Åby 26 Februari
Nästa artikelLunchdubbel Mantorp 27/2-2014