Dagens Dubbel Vaggeryd 1/5-2014

436

DDTIPSET

 

I DD-1 ser 2 Tore ut att bli favorit men jag undrar om han är på topp inför detta. Stallformen hos Glenn H Persson är inte heller den bästa och jag ger avslag och lämnar honom utanför kupongen. 1 Vendome, 4 Pretty Trio, 5 Leonas Kaiser, 7 Mynta Broline, 9 Falcon Håleryd och 10 Quadroon får chansen. Vendome gör spännande debut för Roger Walmann men man kanske inte ska dra för stora växlar av det då hon inte varit hos Walmann speciellt länge.
Är Leonas Kaiser i bra slag så tror jag han vinner och han får tipsnicken.

7 Call Me Hanover årsdebuterade senast och såg klart fin ut. Lär ha gått framåt med det loppet och som jag skrivit tidigare så tycker jag stall Marcus Lindgren känns på G för dagen. Jag hoppas han får en bra position här och då tror jag han fäller samtliga till slut. Jag drar till med en chansspik.

DD-1: 1,4,5,7,9,10
DD-2: 7 Call Me Hanover
Min raka DD: 5-7
Min roliga DD: 1,9,10-7

2 Olimin i V64-1 blandar och ger lite men är väldigt kapabel. Bra förutsättningar här och jag tycker han är värd en chans. Är dock inne på att 7 Teetime blir en svår nöt att knäcka.
6 Perfection Pellini i V64-2 fick en tuff resa i sin comeback senast och blev rejält tömd. Har han tagit det på rätt sätt så kan han bli giftig här, bra häst i grunden.
3 Hallas Judex i V64-3 tyckte jag gjorde ett bra lopp senast och med lite klaff så kan Hallas Judex överraska. Tvilling mot 9 Arne Anka testar jag.
V64-4 känns som ett öppet lopp och det krävs en del streck. Jag varnar för 7 Ekesås Top Gear som har gjort tre lopp i år, två över kort och ett medeldistanslopp. Nu gör han karriärens andra start över lång distans och jag tror han kommer passa fint på 2640.
Glöm inte bort 10 Listas Rafiki och 11 Åtting Hornline från tillägg. Även 12 Livi Edvards kan vara intressant, avslutade vasst till vinsten senast.

Lycka till! 

Föregående artikelJag litar på Launcher!
Nästa artikelLunch – Dubbeln Skellefteå 2014-05-01

2 KOMMENTARER

  1. Snyggt drag Hasse! Jag hade funderat lite på Zonguldak men jag trodde inte han skulle fixa det från sämsta spåret och när jag skrev detta så var alla hästarna kvar i loppet men 1,2,4 och 8 ströks och då ändrades förutsättningarna. Men jag hade nog ändå inte streckat Zonguldak men han gjorde en bra insats och han blir nog mer påpassad nästa gång både från mig och andra 🙂
    Synd på DD-2 men Art On Line var omutlig och sådär bra som han kan vara när det funkar för honom.
    Tack för feedback och lite kritik, uppskattas.

  2. Håller med om DD 2 och Call me Hanover. Men – tycker du helt glömt Zonguldak i första. Om den inte
    galopperar kommer den att bli livsfarlig. Dock, galopp är alltid överhängande. Men – spelvärdet är jätte-’stort och jag kör en rak här. Lycka till!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.