Dagens GlimmaDubbel 15/4

29

glimmas v75 dd kopiera

Första DD känns för mig vidöppet. Här skulle jag vilja ha många hästar men jag prövar att begränsa det till tre hästar på DD. Swish the cash var åter senast efter lång paus och fick dra tåget i hårt tempo längst fram. Höll riktigt bra till en andra plats bakom Digital Eye. Vidare tar jag med Strängnäs Palema som gjorde ett bra lopp utanför spetshästen senast. Fick överta på upploppet då spetshästen galopperade men fick se sig knappt slagen av Ove Palema. Stark insats. Till sist tar jag med en personlig favorit som gör makalösa prestationer mellan varven och det är Olga Utca.

I andra DD skulle man kunna spika Robthebank för att få med fler hästar i första DD. Men jag är sugen på att lägga till Calamari som visade härlig styrka i comebacken senast.

DD1: 1 Swish the Cash, 3 Strängnäs Palema, 15 Olga Utca

DD2: 4 Robthebank, 10 Calamari

Min V75 finner du här: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-04-15_8_5

Föregående artikelInför V86 (jackpot): Djuses segermaskin jagar nionde raka
Nästa artikelVårpremiär i Bollnäs för Don Fanucci Zet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.