Dagens GlimmaDubbel 19/4

42

glimmas v86 dd kopiera

Idag ser vi fram emot V86 Jackpot på Bjerke/Solvalla.

Ska bli kul att se Hail Mary igen! Vad gäller DD så kommer jag köra den på 2×2 hästar. I första DD blir det Brilliant Minds först på kupongen. Hon plockar av skorna och sätter på jänkarvagnen så nu blir det åka av. Då hon är snabb ut tror jag hon släppet till Nelson och sen hoppas hon på lucka. Jag plockar även med favoriten Nelson Bright Eagle som är rejält snabb ut och kan få spets tidigt. Galoppen senast är inget att bry sig om då det inte var hennes fel. I andra DD kan det vara spik på Crown Wise As som avgjorde fint senast i årsdebuten. Bör vara ytterligare lite bättre idag. Jag plockar även med Mizai som jag gillar. Han såg fin ut senast när han satt fast med krafter kvar. Bör få en bättre resa denna gång.

DD1: 1 Brilliant Minds, 2 Nelson Bright Eagle

DD2: 1 Crown Wise As, 4 Mizai

Passa på och köp min V86 som du finner här: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/222417_V86_2023-04-19_40_1

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.