Dagens Glimmadubbel inför V86

68

glimmas v86 dd kopiera

Dagens GlimmaDubbel 31/5

Nu börjar sommarens V86 tävlingar på en enda bana. En lång fin kväll på Lindesberg väntar.

I första DD tar jag med NelsonBrightEagle som kommer med tre raka segrar i bagaget. Hon vann i fin stil på Åby senast. Sen ser jag fram emot att se Feline Burgerheide utan skor för första gången. Ser hon fin ut i värmningen lägger jag en extra slant på henne. Avslutningsvis streckar jag M.T.Ravishing som såg fin ut i årsdebuten och tar ett kliv framåt med det.

I andra DD tror jag hårt på Click Bait som borde fått en plats i Elitloppet. Bör kunna hålla ut Chapuy och då ska det vara klart.

DD1: 6 NelsonBrigtEagle, 8 Feline Burgerheide, 7 M.T.Ravishing

DD2: 5 Click Bait

Passa på att köpa mitt V86 system: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/222417_V86_2023-05-31_21_3

Föregående artikelFem tippar V75 till ESKILSTUNA 3 juni 2023
Nästa artikelInför V86: Lindesberg inleder STL Sommartrav

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.