DD Mantorp

247

TRAVDDBLOGGEN

Europaderbyt avgjordes i Frankrike igår och vann gjorde Robert Bi. Han har en härlig inställning och trots att han inte håller 100% form så vinner han ändå. Nu var det inte de allra bästa fyraåringarna som utmanade honom och Tumble Dust satt fast med precis rubbet sparat i rygg på Robert Bi. Men han vinner ändå och att det är en riktigt bra och spännande häst råder det inga tvivel om men jag tycker han har en del att bevisa innan han är en häst för de stora loppen. I mina ögon har han inte bevisat att han kan mäta sig med de allra bästa och jag vill se honom få en riktig prövning.
Idag ska det italienska Derbyt avgöras men dessvärre har jag ingen vidare koll på det. Ska se om jag hittar en länk sen för att se loppet. Jerry Riordan har Sheava Vik och Saphire Bi i italienska Oaks men jag har ingen susning om motstånd. Även Commander Crowe ska springa under derbydagen i Italien och han möter ett par hyggliga italienare och ett par statister som det känns. Det är ju CC:s sista start i Europa innan han åker över till USA för att springa några lopp där och bl.a. möta Sebastian K.

Imorgon är det Mantorp som DD ska avgöras på. DD-1 är lite småöppet om nu inte 4 Snabba Cash bara mosar allt men jag vill testa att fälla. 3 Like Lightning är snabb ut och lite spännande om han testas i spets. Men rygg ledaren är inte heller fel. 7 New Moon Face är riktigt bra i grunden och kanske är han rejält på G igen. Kapacitet för att krossa detta motståndet finns. 9 Odin Töll har ett spännande smygläge och med lite tempo så fäller han många. Sista strecket till 11 Che Guevara som höll ok från dödens näst senast. Krävs rejält tempo för att han ska blanda sig i det men en rätt så bra häst när han bjuder till.
DD-2 är finalen av Sikta mot stjärnorna. Jag gillar 5 Sylvester America och jag spikar. Senast var väl ok och han fick en dålig rygg i sista sväng och en dryg sväng och tappade mycket mark. Nu sitter Johan Untersteiner upp igen som vid de två senaste segrarna och får Sylvester America en bra resa så har han en riktigt vass avslutning. Kommer gå hela vägen in i mål.

DD-1: 3,4,7,9,11
DD-2: 5 Sylvester America
Min raka DD: 7-5
Min roliga DD: 9,11-5

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 resultat lördag 4 oktober 2014 från Hagmyren
Nästa artikel24 raka segrar för Lannem Silje

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.