DD och V75 på Åby

648

TRAVDDBLOGGEN

Vi dyker direkt på tipsen. I DD-1 tar jag sex hästar: 1 Kemas Winnie, 3 Light Brodde, 4 Odin Töll, 5 Sensational Dream, 6 Alfa Giacomo och 9 Dencos Nemo Kilab. Odin Töll har gjort några fina lopp och blir kanske rättmätig favorit men jag vill ändå testa att fälla honom. Dencos Nemo Kilab är kanske värste motståndaren men glöm inte Alfa Giacomo som är något av en latmask i träningen men som skärper sig när det blir allvar och tävling. Bra form!
I DD-2 tänker jag spika 3 West Wing som imponerade senast när han slog en så bra häst som Asterix Hornline från dödens. Nu är det ju tufft motstånd men West Wing är en fin häst som duger gott här. Jag körde honom i sista jobbet inför loppet och han kändes läcker. Om banan är i bra skick imorgon så blir jag inte överraskad om han springer en låg 12-tid om det skulle behövas. Men de yttre förutsättningarna ska ju stämma då också.

DD-1: 1,3,4,5,6,9
DD-2: 3 West Wing
Min raka DD: 4-3
Min roliga DD: 5,6-3

Tror att 5 Remee La Marc vinner V75-1 och jag chansspikar honom.
V75-2 tycker jag är väldigt öppen. 1 Westline och 4 Photoboy drar på sig mest streck men jag tror inte de är överlägsna på något sätt. Måla på är min rekommendation. 9 New Revolution är ett tidigt bud för mig.
2 Knows Nothing blir brakfavorit i V75-3 och det köper jag inte. 3 Arazi Boko, 6 Harry Haythrow, 7 Dreams Take Time och 8 Kashs Cantab streckar jag. Kanske även 5 Freeman T.Porter om plånboken tillåter, bra form på Connis hästar!
1 Priamo Caf i V75-4 har imponerat på mig och jag tror det är omgångens bästa spik. Bra läge och en formstark kusk. Det osar spets och slut.
1 No Credit Broline blir favorit i V75-5 men jag tycker inte hon ska överskattas här. Visst känns det som att formen är stigande men det är några tuffa motståndare och jag är lätt skeptisk till att hon är tuff nog att gå i ledningen här om Johan skulle kunna hålla upp spets. Jag tycker man ska strecka på så långt man har råd. Flemmings duo 9 Jetset och 13 Lady Montechristo är tidiga bud liksom 12 Alvena Take It. 10 Angel France tycker jag är ett spännande skrällbud.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDagens Dubbel Östersund 2014-12-19
Nästa artikelSvanstedt kör på Bergsåker

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.