DD Tips till Bergsåker 1 juli 2023

93

glimmas v75 dd kopiera

Dagens GlimmaDubbel 1/7

I första DD rankar jag Kinglet Bird högst. Hon vet inte hur det känns att förlora. Håller troligen spets och vinner men kanske spökar innerspåret så jag plockar även med Eteria som inte kommer vara med i spetsstriden men hon plockar ner många till slut. Barfota runt om. Vidare tar jag med Knickers Sisu som har två raka i fin stil. Vann säkert före Coral Coger senast. Jag avslutar med Esperia Font som Alessandro håller högt. Upp i vagnen får hon Gabriele Gelormini som jag tror styr henne på bästa sätt.
I andra DD blir det spik på Great Skills som visade hög klass senast. Hon är ruggigt bra och hon kan vinna detta på många olika sätt.
DD1: 1 Kinglet Bird, 2 Eteria, 3 Knickers Sisu, 5 Esperia Font
DD2: 7 Great Skills Vill du delta i mina spel under helgen följ länkarna nedan:
Föregående artikelInför V75: ”Jag hoppas att vi leder hela vägen”
Nästa artikelPer K Eriksson invald i USA:s Hall Of Fame

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.