”Den tror jag bara vinner”

16

Förra onsdagen spelade Magnus Pettersson hos Hemmakväll i Kungälv in 800 000 kronor till sina kunder.

I kväll jagar han nya storvinster på spelformen.

– Mellby Emeralds är bästa spiken, säger han till Trav365.

Det blev stort jubel i Kungälv förra onsdagen.

Anledningen: godis- och spelbutiken Hemmakväll satte allt på V86 och spelade in över 800 000 kronor till sina kunder.

54 kunder fick vara med och dela på vinsten – och fick drygt 14 500 kronor var.

I kväll jagar Magnus Pettersson nya vinster på V86 – en omgång som saxas mellan Solvalla och Hemmakväll i Kungälvs hemmabana Åby.

Magnus Pettersson bjuder på sina bästa tips.

”Den bara vinner”

– Jag tycker att 8 Mellby Emeralds (V86-4) är bästa spiken, den tror jag bara vinner, säger Magnus Pettersson till Trav365 och fortsätter:

– Bästa draget tycker jag att 9 Seul en Tete (V86-2) är, den gick jättebra senast och kan absolut vinna igen. Sedan kommer jag gardera den stora favoriten 10 Wild Honey (V86-8) med 6 Tunika, jag känner ägarna till Tunika och de är inne på tidig ledning och att hon kan hålla länge.

Hur har veckan varit, efter storvinsten förra onsdagen?

– Den har varit jättebra, humöret bland kunderna är på topp och det är roligt just nu. Man märker att det är stort tryck inför i kväll, och det ska bli kul med Åby som är lite av vår hemmabana och jag gillar den banan med sin dubbla open stretch, säger Magnus Pettersson.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
”Den tror jag
bara vinner”

Föregående artikelSkarplöth: ”Jag är ganska hårdhudad”
Nästa artikelBlir det nytt världsrekord på lördag?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.