Derbydubbel och ett spel på årets ”konstnär”!

193

TILLISTUSING

Så då var man tillbaka efter att ha varit i ”radioskugga” ett tag.  Nu är det Derby och då drar vi på rejält.

Förra helgens spel gick ju in till ett överraskande högt odds men det blev ju ändå inte några större slantar. 300 kr är dock inte att förakta när man bara har en ”tusing” att lira med..

I derbyt tror jag mest på Ivar Sånna men här kan vem som helst vinna egentligen. Idel kanonhästar. Jag lägger också ett vinnarspel på en favorit för en gångs skull.  I V-75 3 startar Alfas Da Vinci och en enklare vinnare är nog svårt att hitta.  Har fått uppgift om att Alfas har en sådan fruktansvärd form att Jocke Lövgren har svårt att träna hästen..  Han leker med de andra i stallet och kommer ändå inte upp i en puls som är lämplig efter ett träningspass.  Spika denna på allt och lägg era streck i de andra loppen på V-75!

Lördagens spel:

DD1:  Här tar jag med 2 Ivar Sånna, samt 3 Poochai då Svante Båth har kanonform i stallet. Tar därför även med 10 Maverick Man som också kommer från Båths stall och har ”världens bästa Johnny” i sulkyn.

DD2: Här målar vi på rejält.  1 Lingbo Helen är given från kanonläge och från formstall. 15 Eketorpets Tess kommer med men jag hoppas hon inte vinner. 10 Keeping Julia spurtade enormt senast och måste med.  6 Min Finish har springspår på Jägersro med Erik A i sulkyn, vilket är en kuskförstärkning  ”en grande”.  Till sist chansar jag lite med 2 T. P Emily som är snabb ut i volt och kanske kan smyga med.

V-75 3: Vinnarspel på 8 Alfas Da Vinci där jag är fullständigt nöjd med 1,50 i odds.

DD1: 2,3,10

DD2: 1,2,6,10,14

15 kombinationer x 10 kr = 150 kr

V-75 3 : 100 kr vinnare nr 8 Alfas Da Vinci

Kvar efter lördagens spel: 970 kr.

 

Lycka till!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.