– Det är helt stört, fanns inte i fantasin

42

Vann 250 000 kronor på Top 7 – på fem rätt: ”Helt otroligt”

1 av 2 | Foto: ATG

Top 7-resultatet i lördags.

TRAV4 december 2017 14:20

Mannen i 50-årsåldern lämnade in ett Top 7-spel för 960 kronor och gick och lagade mat.

När han sedan rättade sitt spel i sin mobiltelefon fick han chock – vinsten var en kvarts miljon.

– Det är helt stört, det fanns inte i fantasin att det kunde bli såna summor, säger vinnaren som vill vara anonym.

ATG:s spel Top 7 går ut på att pricka in de sju första hästarna, i rätt ordning, i ett travlopp (V75-5).

Lördagens omgång blev klurig för spelarna.

Ingen prickade in 7 rätt.

Inte ens 6 rätt mäktade någon spelare med.

Därför blev utdelningen rejält saftig på fem rätt, vilket en man från en liten stad i mellan-Sverige fick erfara.

”Spikade honom”

Han gjorde ett system 960 kronor.

– Jag tittade vad hästarna hade gjort tidigare och såg att 3 Demolition Man F. hade körts av lite okända kuskar och at Peter Untersteiner skulle köra nu. Jag trodde väl att det skulle ge några snäpp till. Jag spikade honom som etta på spelet och spikade även tvåan, 4 Un Dernier Rire. Där analyserade jag som så att Örjan Kihlström smyger med som vanligt där bakom och blir tvåa, sen kryssade jag mest på namn, tankar och känsla.

Storvinnaren: ”Minnesvärt”

När mannen i 50-årsåldern lämnat in sitt spel ställde han sig och lagade mat. Han följde V75-5. tillika Top 7-loppet, med ett getöga från spisen och anade att något var på gång.

– Jag såg resultatet och visste ju att jag hade spik på 3 som vinnare och 4 som tvåa, så jag sa det till gumman att jag har nog vunnit pengar. Jag tog mobilen och körde autorättning och tänkte att det här kan bli bra med pengar, då tänkte jag på summor runt 20 000-30 000. Men när jag tryckte på ”rätta” så kom 247 000 kronor upp. Det var en skön känsla.

– Jag har aldrig varit i närheten av något dylikt. Det är minnesvärt! 

Blev det något firande?

– Middag och en flaska champagne med frugan. Nu blir det lite finare julklappar till barnen också, säger vinnaren.

4 december 2017 14:20

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.