Efter rånet – inför kontantlöst spel

24

Beväpnade rånare slog till mot vadslagningskontoret på Bro Park 11 september.

Nu inför galoppbanan kontantlösa tävlingar.

– Vi ser det som en självklarhet att genomföra ett försök med kontantlösa tävlingar, säger Ulf Hörnberg, vd för Svensk Galopp.

Under söndagen 11 september slog tre maskerade och beväpnade rånare till mot vadslagningskontoret på galoppbanan Bro Park. Bytet efter rånet blev ett sexsiffrigt belopp, enligt Ulf Hörnberg, vd på Svensk Galopp.

Efter händelsen, där fortfarande ingen har gripits, väljer nu Svensk Galopp, tillsammans med spelbolaget ATG, att testa kontantlösa tävlingar på Bro Park.

”Trygga arbetsplatsen”

I första hand handlar det om två testtillfällen, vid lunchgaloppen 28 september och vid tävlingarna 5 oktober. Då kommer enbart insatserna kunna betalas med kort.

– Vi ser det som en självklarhet att genomföra ett försök med kontantlösa tävlingar. Efter den oerhörda händelsen känns det mer än angeläget att i så stor utsträckning som möjligt trygga arbetsplasten för våra anställda och givetvis även mötesplasten för våra besökare”, säger Ulf Hörnberg, vd för Svensk Galopp, i ett pressmeddelande.

Testerna med kontantlösa spel ska efter det utvärderas för att sedan besluta om en eventuell permanent lösning som endast tillåter kontantfria spel på galopp.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Efter rånet – inför kontantlöst spel

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.