Eftersnack V75 Åby 9 januari

135

eftersnack v75 åby

Svårlöst på förhand.
Välbetalt i efterhand.
Lördagens V75-omgång på Åbytravet såg två vinnande system kamma hem över tio miljoner kronor vardera.

 

Ymnigt snöfall med moddigt underlag gjorde inte Åbys vidöppna V75-gåta mindre lättlöst.
När norske gästen Pebbe Simoni skar mållinjen i den avslutande avdelningen ställdes samtliga V75-system utom två offside.
Två system inlämnade på atg.se som totalt belönades med 11,3 respektive 10,2 miljoner kronor.
Och två vinnare som kan skänka en tacksamhetens tanke till Magnus Jakobsson som skötte sin enda V75-styrning till perfektion. Ett tidigt utfall mot täten gav chansen att släppa till formkortet Bergshults Leffe och sedan slugga sig förbi denne i en rafflande duell.
– Det var lite överraskande, men hästen var jättefin. När jag vred ut så kände jag att jag skulle vinna, kommenterade Jakobsson medan tränaren Karoline Krogh-Hanssen avnjöt segern på avstånd, firande en väninnas 40-årsdag på hästcentret Grosbois utanför Paris.¨
– Det här är en av mina största segrar i karriären, jublade vinnartränaren på telefon.
Hur mycket det firades hos de båda V75-vinnarna från Stockholm respektive Västra Götaland är höljt i dunkel, men nog var det välförtjänt betalt i en omgång där 98,5 procent av systemet hamnade på sophögen redan efter V75-1.
Adrian Kolgjini – som satte dit V75-historiens största skräll Owen Face för ett några månader sedan – bjöd nu på en nästan lika stor överraskning bakom Candy Store.
– Hon satt fast med rubbet senast, klättrade verkligen i rygg så det var lite sömnpiller av spelarna måste jag säga, kommenterade Kolgjini sin inledande nyårskaramell.

Viljeseger av Candor Hall
Det heldanska ekipaget Tack Wee och Mads H Nielsen var den tredje anledningen till att utdelningen sköt i höjden då man rundade hela fältet i lärlingsloppet.
-En underbar häst, det är tacksamt att få köra så fina hästar, berömde 23-årige Nielsen som tog sina andra seger på fem V75-lopp där han aldrig slutat sämre än fyra.
Resterande fyra sjundedelar av V75-pusslet var mer enligt ritningarna.
Trefaldige svenske rekordsänkaren i monté Yoggi Composite och Commander Crowes segerstaplande lillebror Master Crowe löste sina uppgifter som andrahandare efter snygga rygglopp signerade Örjan Kihlström respektive Peter Ingves.
Näst mest spelad var även Björn Goops Candor Hall som vaket skickades till ledningen i gulddivisionen när Nahar sladdade i kön.
– Han är riktigt segstark. Aktionen är som den alltid är, han har en viss förmåga att bli såhär, speciellt när det är lite lösare underlag och han inte får fäste, kommenterade Björn Goop vars häst närmast stapplade i mål, men innan dess hade ryckt åt sig tillräckligt med längder i en imponerande viljeprestation.

”Det är lite tårar nu”
Dagens enda favoritseger kom när Jägersros långvarige amatördominant Mikael Pilenberg tog sin första V75-triumf som professionell med ögonstenen Shogun D.K.
– Fy fan vad stolt jag är, det är lite tårar nu faktiskt, sade en rörd Pilenberg som fick se sin forne spetsrusare reglera motståndet utvändigt efter en otypiskt lugn inledning i händerna på Christoffer Eriksson.
– Vi har jobbat mycket med psyket på honom, mycket dressyr och sandträning. Det är en diva, en omogen baby, men vårt jobb har burit frukt.

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelArch Madness 2008 Mohawk $728,600 MAPLE …
Nästa artikelGoop het igen inför Prix d’Amerique

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.