Elitkampen nästa för Lannem Silje!

34

lannem silje elitkampen

Fenomenet Lannem Silje glänste i genrepet inför Solvallas travfest nästa helg.

Kallblodsdrottningen Lannem Silje utklassade allt motstånd när hon på fredagskvällen tog karriärens 34 seger i 36:e starten på Rommetravet.
Tor Wollebaek körde till ledningen när 1 200 meter återstod av revanschloppet i Sleipner Cup för femåriga hästar och sedan försvann det femåriga stoet ifrån konkurrenterna och vann med halva upploppet.
100 000 kronor var segern värd och Lannem Silje kom i mål på kilometertiden 1.24,5 över distansen 2 180 meter, voltstart. Totalt i karriären har Lannem Silje tjänat nästan 5,5 miljoner kronor.
– Hon är enastående. Hon springer 1.19 på Solvalla, sa norske amatörtränaren Ola M Skrugstad som nu siktar på Elitkampen på Solvalla nästa helg.

Norsk dominans
Kallbloden var i centrum på Romme och i finalen av Sleipner Cup för fyraåriga ston blev det också norskt genom segervana Brenne Rödi och Jan Roar Mjölneröd. Det var tolfte segern i 15:e starten och även här var förstapriset 100 000 kronor.
Dagens största prischeck gick till favoriten Järvsörappen som vann finalen av Sleipner Cup tillsammans med sin tränare Jomar Blekkan. 150 000 kronor var segern värd för den fyraårige hingsten som tog elfte segern i 21:a starten.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.