En ny ”Toker” med ”All-in Jorma” !!

371

TILLISTUSING

Det var nära förra lördagen.  Frozen fick stryk med en ”läpp” och därmed var den dagen förstörd.  Det var dock inget större odds som flög iväg.  Bättre gick det ju för mig vid söndagens tävlingar.  Jag satte DD till 698 ggr pengarna.  Det var nytt oddsrekord för min del. Tidigare rekord var från mars 2013 då jag satte (om jag minns rätt) Lajo Zenit- Uranium till 616 ggr pengarna på 4 kombinationer.  Har för mig att det var nån typ av fetodds den gången så det var skönt att slå det med en ”ren” dubbel….

Synd kanske att jag inte la ut något tips i söndags men jag tyckte att jag hade lite ”stolpe ut” i lördags så jag lät det vara.

Lördagens DD ser riktigt rolig ut.  Mina drag är inte några jättefavoriter och jag tror på bra chans att plocka hem ytterligare DD-vinster.

Lördagens spel:

DD1: Här tror jag mest på 11 Willmore Trot.  Hästen har kanonform och de flesta med framspår verkar mest vara med för att banan ligger nära till hands. Ett spikförslag på DD för den som vill gå kort. Jag tar ändå med 1 Sonata Ås som kan få ett lopp i rygg på tokrusande BBS Florino.  Jag tar även med 7 Claude Gegan som kanske kan få ett liknande lopp som senast på Solvalla och därmed kan bli farlig.

DD2: Här är jag tokig och fortsätter tro på 7 Mellby Toker. Jag hoppas på att Saved From Above lurar Pedro Bi på ledningen och där utanför kommer ”All-inJorma”  med 7 Mellby Poker och utmanar om spets (hand upp alla som skulle utmana Jormas All-in vid ett pokerbord..).  Nu är loppet 500 meter kortare och därför tror jag att Mellby Poker håller hela vägen. Om det inte håller så tror jag i första hand att 11 Buy the law kommer farande men jag tar även med Nurmos 8 New Approach eftersom tränaren visar en klar uppåtform.

Lördagens spel:

DD1: 1,7,11

DD2: 7,8,11

 

Call……

3 x 3 = 9 komb x 10 kr = 90 kr

Kvar efter veckans spel: 889 kr

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelMIN STORA DAG – Första försöket
Nästa artikelV75 resultat lördag 4 oktober 2014 från Hagmyren

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.