Experten: ”Aldrig sett nått liknade”

19

V75-finaler på nationalarenan.

Då vill alla kuskar och tränare vinna.

Omgången bjöd på fartfest, hårda ordväxlingar och tuffa dueller.

Varför är det inte alltid så?

V75 är travets elitserie.

Men när det är V75-finaler så ger det en extra kick.

Speciellt hos kuskarna som tänder till extra.

De bjuder på fartfest, vågar svara ut storfavoriter och är inte rädda för att hamna i diskussioner med sina tävlingskonkurrenter.

Frågan är, varför är det inte alltid så?

V75-omgången på Solvalla var i alla fall stjärnspäckad.

On Track Piraten vann igen men jag blev mest imponerad av Red Rose America.

Och så Carabinieri förstås. Den spurten som hästen stod för i V75-finalen är galen. Jag har nogaldrig sett nått liknande. En ny favorithäst att kära ner sig i.

Här är sportbladets plusbetyg från omgången.

Red Rose America

Kommentar: Wow, tangerade det svenska rekordet. Men på vilket sätt hästen gjorde det, fick backas sist i fältet och sedan runda alla med 800 meter kvar till mål. Det slutvarvet är längesedan jag sett, om ens någonsin.

Carabinieri

Kommentar: Vilken häftig travare, han är fantastisk. Han lottas alltid till de värsta och sämsta spåren – men har trots det fem raka ettor i programraden nu, det är imponerande. Han kommer vinna i guld inom kort.

Thomas Uhrberg

Kommentar: En av mina favoritkuskar och jag vill faktiskt passa på att berömma honom när han svarar ledningen emot den stora favoriten. Han ville tävla – och vann därmed loppet. Uhrberg visade i tidigt skede att han tänkte köra i spets. Bra!

M.T King Of Cash

Kommentar: Vann visserligen inte, men fick trava 500 meter i fjärdespår och var ändå med sina konkurrenter över mållinjen. Hästen gjorde återigen ett topplopp och går inte Adrian Kolgjini ut med Face Ribb så kan jag nästan lova att ”Cashen” hade vunnit. Han blir bara bättre och bättre.

Hall Of Fashion

Kommentar: Fortsätter att imponera, speicellt från ledningen. Tog enkelt hand om taktpinnen och trots press under vägen så gick hästen undan till en överlägsen seger. Bra insats och snyggt jobb av Danne Widegren.

Usain Henna/Indoor Voices

Kommentar: En av mina favorithästar Usain Henna stod inte alls att känna igen, visserligen blev allt fel i loppet, men hästen värmde dåligt och såg inte som bäst ut i loppet. Inte alls samma tryck i hästen längre, är det skor som hämmar? Sedan var även skrikhästen Indoor Voices helt iskall, fick perfekt lopp men kunde ingenting. Det var en svag insats samtidigt som Erica var ruskigt bra. Erica får stora plus även hon… Fantastiskt tränarjobb av Li Hanné.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Experten: ”Aldrig sett nått liknade”

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 resultat lördag 11 februari från Solvalla
Nästa artikelVann högsta vinsten någonsin – på Top 7

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.