Experten: ”Det finns gott om V75-fynd”

89

V75-finaler, EM för tre- och femåringar samt Europaderbyt – det är idel topplopp på Solvalla på lördag.

Trav365:s Christoffer Wickman bjuder på sina bästa speldrag och skrällar.

– Det finns gott om fynd på lördag, säger han.

Stor travsport på Solvalla i helgen, med V75-finaler bägge dagarna, samt storlopp som EM för treåriga- och femåriga hästar, Europaderbyt och Svenskt Trav-Kriterium och Svenskt Trav-Oaks.

Trav365:s expert Christoffer Wickman har synat lördagens V75-omgång och han bjuder på sina tre bästa speldrag, samt sina tre bästa miljondrag.

De tre med bäst segerchans:

 

Vem: 1 Readly Express (V75-2)

Kommentar: Övertygar stort varje gång och Timo Nurmos superstjärna gör att det bara är sex lopp att tippa på lördag. Förlorar knappast det här loppet och det är bara att luta sig tillbaka och njuta.

Vem: 3 Tellmeastory (V75-1)

Kommentar: Har jag sådär ruskigt härlig känsla för på lördag, jag tror han kommer svara för en riktigt vass insats och då borde han också bli tuff att stå emot. Jag tyckte han gick bra i försök och final samma dag senast i Karlstad och med fyra lopp i kroppen i regi Björn Goop bör han vara på topp. Barfota runt om nu dessutom, till skillnad mot skor i finalloppet i Karlstad senast.

Vem: 3 Bålsta Palema (V75-6)

Kommentar: Svarar för bra lopp varje gång och jag vill se någon plocka ner honom från ledningen innan jag tror på det. Med jänkarvagn på nu, var ett tag sedan senast, så missar han inte ledningen och trots tuff konkurrens så tycker jag att han ska slås därifrån. Spets och slut?

De tre bästa miljonskrällarna:

 

Vem: 7 Speedy Foxy Vicane (V75-3)

Kommentar: Möter hingstar och valacker och tufft motstånd på lördag, trots det så är hon inte alls borta och som spelad till en procent känns hon jättekul. Det här är en tjej jag gillar och intrycket på henne senast som fastlåst med rubbet sparat och det norska huvudlaget oryckt var fränt. Hon kan öppna snabbt från start och bör hamna vettigt till här vid minsta klaff, sedan är jag övertygad om att hon är bra nog för att vara med på linjen.

Vem: 7 Sugar Daddy (V75-6)

Kommentar: Om Bålsta Palema och Generaal Bianco kör lite för tufft mot varandra så är Sugar Daddy en rolig skräll i det här loppet, som helt ospelad. Jag tycker Magnus Träffs häst gått bra varje gång på slutet utan att riktigt få utdelning och det kan vara dags nu istället. Jag gillade intrycket senast så se upp.

Vem: 9 Calamara´s Girl (V75-7)

Kommentar: Var inte som bäst senast, men då hon var toppad till E3 före det så tror jag helt enkelt att hon behövde senaste loppet i kroppen. På lördag ska hon tävla barfota runt om samt med ett helstängt huvudlag, det i kombination med passande smygläge och troligtvis tufft tempo på loppet gör att hon som jätteskräll är given på mitt V75-system.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.