Extra V75! Alla mina lir har ni här!

32

SPELBLOGGEN

Stolpe ut igår. 5 rätt på V75 och platsliret gick i kras. V4, LD och DD satt men det var ju inte så himla mycket att hänga i julgranen. Jag har sådan tur att jag får en ny chans idag med allt. Dagens V4 förslag är också ett andelssystem som jag tippat åt Statoil i hemtrakten. Tack för det Mattias! Jag tippar även ett V75 system åt en Pressbyrå i Uppsala på 10 000 rader. Tack för den chansen Carl.

 

V75-1: Bästa hästen är helt klart Alfas Da Vinci. Men jag är inte helt säker på hur det är med formen så att spika honom från dessa dubbla tillägg känns inte okej.  Juggle Face är har inte fått till det fullt ut på länge tycker jag. Det är ett riktigt långskott men jag tror att hästen kan få en bra resa om Kolgini bara tar det lite lugnt. Han är mycket bra när det stämmer fullt ut.

V75-2: Four Strong Winds ser ut att bli en gigantisk favorit idag. Med all rätt naturligtvis. Jag har kollat det lopp som finns tillgängliga från hans senaste starter och jag gillar verkligen det jag ser. Denna fyraårige travare har ett enormt driv i steget och kommer troligtvis avanceras fram till ledningen i ett tidigt skede och därifrån ska han slås. Dagens bästa spik.

V75-3: Ett grymt svårt lopp på förhand så här tar jag så många plånboken tillåter. Här vill jag varna rejält för Return To Sweden som var ut i stenhård konkurrens senast. Mötte bland annat  On Hold. 600 meter från mål fastnade Return To Sweden i en trött rygg och fick fritt för sent. Spurtade mycket bra till en tredjeplats när luckan kom. Se upp !

V75-4: Det är inte så många hästar som kan springa 1.10 tider. En som kan det är Västerboonthenews. Senast hängde han i fjärdespår inledningsvis när öppningen skedde på 1.07. Då är det okej att tröttna från spets när distansen dessutom är 2140 meter. Det är inget skräpgäng han möter idag precis. Men p.g.a tiderna han går och en enormt bra startsnabbhet så blir detta spik nummer två.

V75-5: Checco Boko gjorde det bra i sin comeback och gick en 13 tid. Men från spår nio och en del intressanta innanför så är det värt att gardera. Paparazzi är härdad i franskt motstånd och kommer säkerligen att köras offensivt idag. Mest intressant tycker jag att Call Me Hanover är. När det stämmer fullt ut är han riktigt bra och kan gå mycket fort. Har nu tre lopp i kroppen efter vila och var trea i mål i sin senaste start på 1.10.9. 7% på honom. Måste med vid gardering.

V75-6: Här kan vi räkna med fartfest från start. D’One kommer alla gånger att laddas framåt. Men jag tror inte att det är någon mening med det nu när Fleetfoot Hanover är nedstruken till spår två. Jag hoppas och tror att Johan Untersteiner gasar för kung och fosterland från start och lyckas hålla ut D’One. Om det blir så har vi en favorit i fara.

V75-7: Dagens och även veckans höjdpunkt. Copenhagen Cup! BBS Sugarlight var enormt bra sist från ledningen och krossade allt. Idag blir det ingen ledning och då tror jag inte att han vinner. En häst som har imponerat enormt på mig är Banks. Insatsen senast var femstjärnig. Det blir naturligtvis mycket svårare idag när han ska tampas med eliten och inte ett V86 gäng en onsdagskväll. Men har ni några streck bör ni plocka med honom. Maven från spår två kommer garanterat att laddas framåt och jag är nästan säker på att det blir spets. Därifrån är hon hästen att slå. Öppet lopp som kräver några streck.

 

Denna V75 genomgång är byggd runt det system som jag tippar åt Carl och hans butik. Det systemet får ni ta del av lite senare under dagen. Jag bjuder därför på ett system i normal storlek.

V75-1: 5,9,11,13,14
V75-2: Four Strong Winds
V75-3: 1,2,6,12
V75-4: Västerboonthenews
V75-5: 2,6,9,10
V75-6: 3,4,9
V75-7: 2,3,8,9,10

=600kr

 

V4-1: Juinata Hanover
V4-2: 5,6,8,9
V4-3: 2,3,4,5,6,7,8,9,10
V4-4: 1,2,3,4,5,7

=432kr

 

DD-1: 3,4
DD-2: 2,3,8,10

x50kr= 400kr

Dagens Platslir: Return To Sweden (V75-3)

x 200kr

 

Jag kommer inte att lämna in det systemförslag till V75 som ni ser här. Allt annat lämnas in som vanligt.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.