Får man Lägga in en beställning på…..

458

En sån här….

 


Skickade alldeles nyss iväg Marriage Material ner till Alebäck för att betäckas med Chocolatier….
Min märr har riktigt mkt utstrålning själv så jag förväntar mig en avkomma som kommer att SYNAS….
Var i Lexington för 2,5 år sedan, och höll på att förgås av köpLUSTA när jag såg Chocolatiers avkommor… oerhört fina individer, så när jag såg att han köpts till Sverige var valet av hingst plättlätt….
Tanken är att MM ska få chansen att riktigt läka ut sin försträckning hon haft i hf sedan tidig 3-års säsong. kommer att göra ett försök att sätta igång henne efter fölning. Det är egentligen helt emot mina principer, men jag kan som inte låta bli…det är en ruggig travare.
Mina planer med MM kan väl inte riktigt kallas för att ”Göra en Walmann” 😉 Men WTF, någon gång måste man bara få testa lite galna grejer…Det har ju faktiskt funkat fören del förr oxå…
Avkomman har förresten redan ett namn…könsneutralt och superbra…(Tycker jag då)

Vidare så vill jag lägga in Ytterligare några beställningar….
– Lite varmare väder…och NEJ…Ni som kommer dragandes med att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder..Kom ut från era kontor och var ute i blåst och regn, 6 grader varmt…eller snarare råkallt några dagar… Omänskligt 🙁

– Personal Shopper… behöver nya kläder… Ska ner till Stockholm sista helgen i maj 🙂 , vill se proper och snygg ut..& Bekväm.

– Vill gärna ha tips om Bra / Trevliga ställen att besöka under helgen…

– Avslutar med en stilla vädjan till svartSkimmeln Kålmans Tap Girl, som finns under mina vingar… Snälla älskade vän… Du är INGEN Elefant som ska vara dräktig i 2 år… Föla Nu…OMG…Har väntat sedan 9 April…och börjar oroa mig för Elitloppsresan… *Suck* (Alltid ska det va nått 😉 )

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.