Fem tränarsegrar för Lövgren!

28

jocke segergest

Joakim Lövgren tog fem tränarsegrar, varav han själv styrde in fyra av dem, på Kalmartravet under fredagen.Foto av LARS JAKOBSSON

Robert Bergh dominerade på Dannerotravet under fredagen med fem tränar- och kusksegrar och på annan ort ville Joakim Lövgren inte vara sämre. Under tävlingsdagen i Kalmar tog han fem segrar varav han själv styrde in fyra av dem.

Fredagens skönaste seger, enligt tränaren själv, kom i den avslutande V64-avdelningen när han vann med den flerfaldige miljonären Monster Drive.
– Det här har vi verkligen väntat på, sade Joakim Lövgren i vinnarcirkeln efter loppet.
Monster Drive, tidigare tränad av Reijo Liljendahl, kom till Joakim Lövgrens stall i februari i år och hade fram till detta lopp inte vunnit sedan i maj i fjol.
– När vi tog över som tränare för Monster Drive sade Reijo till mig att de inte fick igång honom hur de än gjorde. Jag har också försökt men inte fått något gensvar alls i de två lopp han tidigare gått för mig. Men när vi lastade ut honom från bussen i dag kände vi direkt att han var kung. Han var som en helt annan häst och förhoppningsvis är formen där nu.
– Nej, det här var verkligen en skön seger. I dag var lite av sista chansen kände jag. Jag vet inte vad jag skulle försökt med om jag inte fått något gensvar den här gången heller, sade Joakim Lövgren avslutningsvis.
Förutom Monster Drive vann Jägersrotränaren med Hell Broke Luce, Hippie och Poplar Broline. Dessutom segrade Marika Eriksson med stall Joakim Lövgrens Höwings Tia Maria i lärlingsloppet. Den sammanlagda vinstsumman för stallet landade på 183 650 kronor.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.