Fernlund: ”Det är en intressant storskräll”

44

Experternas unika travtips – varje dag • Onsdag 3 januari

Foto: KANAL75

Sportbladets travexperter ger dig dagens bästa spel varje dag.

Varje dag får du de bästa travspelen av experterna i Dagens Bästa Spel.

Dagens tips: onsdag 3 januari.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Jackpott på Solvalla i kväll. I de ursprungliga tipsen spikade jag 3 Amour du Coglais (V86-1), 3 Darling Hornline (V86-5) samt 4 Qahar Q.C. (V86-8). Jag håller fast vid alla tre även om framför allt Darling Hornline ser ut att bli lite mer streckad än jag trott. Men det finns bra drag som kan sköta rensen.

DAGENS DRAG

1 Yankee Boy (V86-2) är intressant från perfekt läge. Han är startsnabb och mycket bättre än vad raden skvallrar om. Tycker att det är helt otroligt att jättefine 9 Karl Sjöhammar (V86-7) bara är spelad till 7 procent. Okej, lite kuskminus men jag anser att han är loppets finaste häst när han fungerar fullt ut.

DAGENS AVSLAG

I avdelningen överstreckade finner vi 5 Ferrari Kievetishof (V86-1), 8 V.M.Viking Cup (V86-5), 11 Jaguar Hill (V86-6) samt 5 Le Vicomte (V86-7). Det är hästar som jag garderar eller går emot i omgången.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

3 Darling Hornline (V86-5) -spurtade frenetiskt senast och har nu en passande uppgift. Hästen är väldigt bra och tar en efterlängtad seger ihop med Johnny Takter.

4 Qahar Q.C. (V86-8) är ett -monster till travhäst rent styrkemässigt och Ulf Ohlsson som nyligen varit på sol-semester sätter dit spiken i avslutningen.

DAGENS DRAG

7 Flare (V86-2) har en usel resultatrad men hästen är bättre än så. Intressant storskräll.

12 Largo (V86-6) svarade för en väldigt stark insats senast och visade bra form. Han blir bortglömd på grund av det dåliga startspåret men på min lapp får han plats tidigt. Hästen har gjort sig förtjänt av en seger och ska inte nonchaleras.

DAGENS AVSLAG

5 Valentin (V86-3) är en bra häst som dessutom är segervan. Han har dock inte startat på över ett halvår och att göra honom till klar favorit känns något orättvist. Form slår klass tror jag. Garderingen känns given och loppet är öppet.

MER TIPS:

Trav365:s Travspelsbloggen – varje dag. Kolla här!

”Super-Marios” travblogg – DD, spikar och skrällar. Kolla här!

3 januari 2018 10:12

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.