Fest-Fest-Häst-Pest….Åsså lite loppis på det…

232

Loppis….Hemmabanan har bjudit på ett KombiArrangemang idag… Loppis/Trav 🙂

Väljer att tycka att det var rätt gemytligt…mkt folk, om än A N I N G E N oi av våra tävlingar, så var de iallafall där.

 TravLoppis

 Tror man ska försöka fortsätta med sånna arrangemang framöver oxå…och försöka lura iväg dem(LoppisNördarna) på stallbacksvisning och då samtidigt kränga på dem ngt andelsspel, kanske en tipsrunda med bra priser vore på sin plats , med frågor ex. Hur gör man när man spelar vinnare i kassan…Liksom tjyvutbilda LoppisNördarna till SpelNördar istället, utan att LN fattar att det ens händer…

Bra Plan 😉

Sen kan jag konstatera att TravLoppisdagen faktiskt kändes mer Familje än Familjedagarna som brukar köras ibland. Nu var det full fart på publikplats. LillaLekparken var det Action i som aldrig förr och PonnyTravet var verkligen trevligt. Dom jag hejjade på gick det bra för… Peter och Ninas son Lucas vann före Anna i Shettisloppet och Caroline vann på en bra tid i RussLoppet… Bra Jobbat 🙂

Min egens tävlande idag kan jag kräkas åt…inte åt hästen , Angela och inte åt Kusken Patrik…utan åt att det aldrig ska kunna funka… men nu upptäckte Patrik iallafall att hon drar in luft i Ändtarmen….så nu får vi försöka ta bort de problemet (fast det kan vara svårt) och prova igen i provlopp… Märren värmde strålande, Patrik har kört måååånga lopp åt mig genom åren, men A L D R I G har han skrytit så om någon häst förr…Men en sak säger jag bara …att nu håller måttet på H*lvete på att vara rågat… Gaaaah!!! hästarna har tränat bra, men det B A R A strular i loppena… För faktum är ju det…Det går en jädra massa träning på varje lopp man får köra…Massa, massa, massa.. & Varje start kostar säkert en 5.000 pix att genomföra…och då räknar jag bara faktiska kostnader såsom mat, bensin, veterinär, utrustning, kusk…ja ni fattar…inget eget arbete… Som Amatör får man jobba Gratis, och med ett leende på läpparna varje dag (ok då…det är väl frivilligt det där med leendet, men det blir lite trevligare då…och mer reklam för sporten) 

Har blitt mkt Kalasande i helgen…men på ett Moget och Total Ansvarsfullt sätt rätt igenom. Mkt, mkt trevligt. PizzaÄtning med lite Rosé hos Marika ,med 3 ytterligare Vänninnor,  på fredan, sedan en sväng ner på Stan och Puben…Präktig som attan och åkte hem till midnatt, skulle ju köra häst på lördan… och även ut på en annan fest på lördagkväll…Som då oxå var alldeles jättetrevlig…och med tävlingar på söndan så var det hemgång 01.00… som sagt mkt välartig… men helt J*vla Död ändå nu….  Så det är nog läge för en halvtidig kväll nu…ska in tidigt på travet imorgon och sedan in med Lillan till Ragnhild och Maria på ATG…och sedan…Superspännande… Niceguysdontbother för vagn igen…efter 7 sorger och 8 bedrövelser…Håll några tummar för att hon har blivit sig själv igen…för ”Hon” är efterlängtad någe alldeles RåDjuriskt….

Ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter 🙂 (Tack och Lov för det)….. // CatarinaDenTålmodige alt CatarinaDenDumdristige….PickYourChoise 😉

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

3 KOMMENTARER

  1. vi har en sån där ”plugg” (haha) som vi använde på en märr med samma problem. du får låna om du vill 🙂

  2. Härligt att man kan glädja någon 😉 Sen är jag öppen för alla förslag av lösning på AnusProblemet…innoativt tänkande Katarina 😀 Hahaha!!!

  3. Jag förstår att det inte är något att skratta åt, men jag (som totalt travokunnig) kan inte hjälpa det. När min hjärna går igång på funderingar kring att ”dra in luft i ändtarmen”, hur nära ändtarmen man måste vara för att upptäcka det och tänkbara åtgärder på problemet kan jag inte hjälpa att jag sitter här och skrattar helt skamlöst. Fast å andra sidan brukar jag få skratta ganska ofta när jag läser dina underfundiga funderingar. =)

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.