Finaler för hela slanten!

15

dd-tips dd-blogg

Nåväl, nästan hela slanten. V75-3 är ju ingen final i Gulddivisionen men det är ju ett ändock ett gäng gulddivisionare som gör upp om 250.000. Men i övriga lopp inom V75 är det finaler som gäller. Mycket spännande lopp såklart men kanske mest ur en sportmässig synpunkt. Spelmässigt tycker jag det ser lite favoritbetonat ut och jag tror varken utdelningen på V75 eller oddset på dubbeln blir särskilt höga.

DD-1 är hingstar och valackers E3-final och det är ganska jämnt streckat mellan 2,3,4,5. Jag gillar verkligen intrycket på 3 Tobin Kronos och han är min favorit till att vinna. Men när jag frågade Johan Untersteiner vad han tyckte om 4 Poet Broline så lät han uppåt och han tyckte pappa Peter har en bra chans att vinna. Mycket ska givetvis stämma på vägen och Grupp I-lopp vinner man inte på beställning om man inte har en överlägsen häst. Men jag låser loppet med Tobin Kronos och Poet Broline och hoppas någon av dom vinner. Poet Broline verkar det som att man ska rycka alla skorna på. Spännande!
Efter strykningen av 10 Flex Lane i DD-2 så har jag mycket svårt att se 1 Shiraz Brodde torska. Snabb ut och även om han inledningsvis blir av med ledningen så tror jag han sitter där ändå efter 500 meter. Spik!

DD-1: 3,4
DD-2: 1 Shiraz Brodde
Min raka DD: 3-1

I V75-1 startar favoriten Imperator från innerspåret och lyckas han hålla upp spets så blir han väldigt svårslagen. Kan bli svårslagen oavsett men jag tycker det finns värde i att gardera. Att ladda iväg honom från start kan ju innebära galopp och då öppnas loppet upp. Jag kommer måla på en del här. 2 Digital Archive har ett perfekt läge och får Stefan Söderkvist i sulkyn denna gången. Kan avsluta vasst med rätt resa. 3 Balero Mearas ska Båth rycka skorna på för första gången, klart intressant! Även 4 Tango Lavec och 7 Wham Bam Boo får plats på systemet.
5 Tunika blir favorit i E3-finalen (V75-2) för ston. Rättmätig favorit men kanske lite väl hårt betrodd. 1 Facile Boko, 3 Creme De La Creme och 4 Timbal är inga bluffar och har spår innanför, givna på min kupong.
Men vem tusan vinner V75-3, dagens gulddivision? 4 Hard Livin och 10 Knows Nothing delar på favoritskapet men jag tycker ingen är helt given. Jag är lite sugen på att gardera rejält här. Det kan faktiskt vara så att det eviga jaktobjektet 5 Nato Dream kan överraska här men det är ju drygt 1½ år sedan han vann senast. Hedershästen 11 Global Investment visade fin form senast, vilken härlig kuse. Med rätt resa är han rask till slut. 12 Standout kan massor i sina ljusaste stunder. Blir inte helt överraskad om Jorma åker fram till dödens och mosar allt.
5 Oliver Kronos i V75-4 bör bli svårslagen. Jag tror han tidigt sitter i spets och sedan är nog loppet över. 9 Aristocat Boko är värst mot tror jag. 1 Nimbus CD sitter nog i rygg på Oliver Kronos men jag tror inte han får se dagens ljus förrän det är försent.
V75-5 låser jag med 3 Emmett Brown och 10 Sudbury. Emmett Brown är och ska vara favorit, fin häst! Kan faktiskt vara en spik om man vill gå kort och kanske göra en flerbong. Men Sudbury är inte så tokig och skulle han få en bra resa i rätta ryggar så kommer det gå fort till slut.

För er som lirar V4 och LD kan jag meddela att 10 Aroma Grim i V4-2/LD-1 fortsatt är i riktigt fin form. Nu är hon såklart beroende av vad övriga hittar på men att hon kan avsluta vasst vet vi. Kanske lite väl hårt betrodd för att vara intressant spelmässigt dock.
Detsamma gäller för 2 Whats Going On som i nuläget är favorit i V4-3/LD-2. Härlig häst att sitta bakom eller köra bredvid. Han liksom svävar fram när han travar och ger ett härligt pampigt intryck. Bör ha en vettig chans att ta hem detta.

Glöm inte att ”Stjärnkusken” börjar ikväll. 20:00 på TV4. En eller två avsnitt tycker jag absolut vi ska ge det innan vi börjar bua och döma ut det. Kan bli riktigt kul!

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.