Finns ingen känsla som…när dom funkar :-)

208

Måste bara få vräka ur mig… Hästarna var oerhört fina i provlopp idag. Har känt att vi är på rätt väg i jobbena, men man är ju ändå lite spänd när man liksom ska få det hela Svart på Vitt…
Nåväl Bright felade från start, har nog lite ont i munnen, så nu har jag tagit bort det vanliga bettet och satt på ett rakt gummi istället. Ska ta hem tandläkaren oxå, fort som attan. Nåväl, hon hämtade upp galoppen på ett bra sätt, och avslutade sista varvet på 1,25. Såg verkligen kalasfin ut.
Angela gjorde som alla rätt, fick ett invändigt lopp, vilket var helrätt eftersom att Kalvskallen i täten körde Väldigt mkt för fort. Om det ska gå 1.24, ja men KÖR det då i täten…hur svårt kan det vá??? Att köra 1.21 det är en väldig skillnad .För en häst med inga pengar på sig, och ca 6 veckor från start. Aja, hästen var finare än någonsin enl. Jan-Erik, och Jag har som bara gått och lett resten av dagen. Nu ska jag fodra kväll, ta mig en dusch och kan hända en liten Härlig PowerNap…. Ska ut på lokal ikväll, Droskan, med mat, skratt och Dans..
Har en känsla av att jag kommer att le hela kvällen igenom… Fantastiskt vilket liv man har!!! 🙂 😀

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.