Florhed från Bergh till Wäjersten

231

florhed från bergh till wäjersten

Efter fyra år hos Robert Bergh söker sig nu Oskar Florhed nya utmaningar.
Han blir ny försteman i stallet hos Daniel Wäjersten.

 Efter att ha arbetat ett par år i USA återvände Oskar Florhed till Sverige 2018 för att jobba som försteman hos Robert Bergh. Efter fyra år i tjänsten byter han nu jobb. Han blir nu i stället nye försteman hos Bergsåkerstränaren Daniel Wäjersten.
– Jag ser tiden hos Bergh som väldigt nyttig. Jag har fått lära mig att arbeta hårt och bland annat förbättrat mina kunskaper om balansering. Nu kände jag mig dock redo för att gå vidare och se något nytt, säger Oskar Florhed till Travronden.

Föregående artikelV75 Tips + UNIK STATISTIK inför SOLÄNGET
Nästa artikelFem tippar V75 till Jägersro 22 oktober 2022

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.