”För många var det bara en tidsfråga…”

86

28 kunder hos Wallins Tobak i Köping fick dela på 6,2 miljoner kronor.

Hur de reagerade? Några gapade och skrek, andra hade förväntat sig vinsten.

– För många av våra kunder kom inte det här som någon överraskning, för de vet att vi kan, säger Rany Saleem till Trav365.

Det var i söndags som Wallins Tobak i Köping satte totalt 2,8 system med 7 rätt på V75.

För det belönades dom med 6 193 378 miljoner kronor – i särklass mest i Sverige.

28 kunder i butiken fick vara med och dela på jättevinsten, de hade betalat 373 kronor för att få vara med på V75-systemet, och fick knappt 222 000 kronor tillbaka.

Nu berättar spelbutikens ägare, Rany Saleem, om den galna söndagen, kundernas reaktioner, och sin egen övertygelse om att de snart slår till igen.

”Var bara en tidsfråga”

Rany Saleem tog tillsammans med sin bror Raafat Saleem över Wallins Tobak i Köping för cirka ett år sedan, och det här var den hittills största vinsten till butiken sedan dess. Men, faktum är att Rany Saleem vunnit flera miljonvinster på trav tidigare.

– Det här var inte första gången vi satte V75:an, innan jag tog över Wallins Tobak så har jag gjort andelar åt flera olika ATG-ombud och vunnit stort. Jag har varit väldigt intresserad av trav i många år och jobbar hårt för det här, berättar han för Trav365.

Därför kom vinsten i söndags inte överraskande, för många av butikens kunder.

– Vissa hade förväntat sig det här, efter hur vi spelar, det har varit mycket stolpe ut och vi missade bland annat 2,5 miljoner kronor på en målgalopp på V86 för bara ett par veckor sedan. De vet att vi kan, och att det bara var en tidsfråga innan det small till ordentligt, säger Rany Saleem till Trav365 och fortsätter:

– Andra blev chockade, gapade och skrek och det är jättekul att se folk bli så glada. Att få 222 000 kronor per andel, det är väldigt, väldigt fina pengar.

”Kallas för skräll-kingen”

Systemet som blev värt knappt 6,2 miljoner kronor i lördags hade spik på Darling Hornline och Månprinsen A.M. och som vanligt tog Rany Saleem och brorsan Raafat Saleem ut systemet, tillsammans med en mycket speciell vän.

– Han kallas för skräll-kingen vår vän, det är hans smeknamn, och han hjälper alltid oss med våra andelar. Det är jag, brorsan och han som samarbetar tillsammans med våra system.

Hur följde du själv travet i söndags?

– Jag följer alltid travet live, alltid. Eftersom det var påsk så var vi hemma hos våra föräldrar och firade, jag åkte innan det sista V75-loppet men brorsan var kvar och alla blev så irriterade på honom och tyckte att han inte var social då han satt med ansiktet i mobilen och följde travet, sedan ställde han sig bara upp och skrek. Jag själv skrek bara YES och gjorde en målgest, man kunde tro att jag precis gjort mål i fotboll, skrattar Rany Saleem.

Nu blir det firande i butiken i veckan med tårta och bubbel, men arbetet mot nya storvinster är redan igång.

– Vi är inte nöjda med det här, vi jobbar som sagt väldigt hårt med travet och förhoppningsvis så smäller det till snart igen, säger Rany Saleem.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet