Glimmas DD onsdag 22 november 2023

85

glimmas v86 dd kopiera

Dagens GlimmaDubbel 22/11

I första DD spikar jag favoriten Sheena’s Boy som är snabb ut och möter något sämre motstånd än vad hon är van vid. Bra uppgift trots ett lite kortare uppehåll. I andra DD känner jag att jag måste spela utan favoriten för att få Dubbeln spelvärd. Hankupanky Pinkman som var lite sämre senast lämnas alltså utanför. I första hand tar jag med Xanthis Hilton som ska kunna nå spets här. Avgjorde enkelt mot Frazze senast. Vidare tar jag med Fat Rabbit som verkar hittat formen på slutet. Fin inställning och går hela vägen in i mål. Pass upp vid tempo!

DD1: 4 Sheena´s Boy

DD2: 3 Xanthis Hilton, 7 Fat Rabbit

Häng med mig på kvällens V86 Bjerke/Solvalla https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/222417_V86_2023-11-22_40_1

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.