Granberg klar för ny travsatsning

37

Trav ska bli humor – med hjälp av Fredde Granberg och Björn Carlberg.

I kväll har nya liveprogrammet ”Klackspark” premiär.

– Eftersom det inte finns något färdigt manus kan det hända lite vad som helst när vi sätter oss i studion, säger Granberg.

V75 och V86 Direkt, Vass eller kass och Sista sväng.

Det är några av alla travprogram som tittarna kan följa i dag. Under onsdagen är det premiär för en ny satsning – då trav ska bli humor.

Programledare: Fredde Granberg, som bland annat är känd för sin roll som Ronny i ”Ronny & Ragge” under 1990-talet, och medverkade även i SVT:s julkalender 2013, tillsammans med Björn Carlberg som är upphovsman till den kultförklarade dockserien ”Kjell” som sänts i SVT och TV4.

”Nytt för mig”

I programmet ”Klackspark” ska de under 40 minuter kommentera loppen på spelformen Virtuell Racing, tre onsdagar i rad, enligt ett pressmeddelande. Granberg och Carlberg ska bland annat ge en kavalkad av sportreferat, anekdoter och intervjuer – helt utan manus.

– ”Klackspark” är ett roligt och unikt koncept som är något helt nytt för mig, säger Fredde Granberg och fortsätter:

– Eftersom det inte finns något färdigt manus kan det hända lite vad som helst när vi sätter oss i studion, men det är samtidigt en rolig utmaning att arbeta med improvisation på det här sättet. Det blir spännande att se vad som händer.

– ”Klackspark” blir ett avslappnat och underhållande liveprogram som bjuder på en stor portion humor, säger Peter Ågren, produktansvarig för Virtuell Racing på ATG.

Programmet har premiär i kväll klockan 22 och går att följa via ATG:s hemsida.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Granberg klar för ny travsatsning

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.