GRATTIS Emilia!

71

Travrondens Guldklocka 2018

Den prestigefyllda lärlingsfighten Travrondens Guldklocka avgjordes på Solvalla under onsdagen och urverket gick till Emilia Leo.
– Jag är helt skakis, sa Rommelärlingen.

Travrondens Guldklocka har körts på huvudstadsbanan sedan 1957 och i år var det alltså Emilia Leos tur att skriva in sig i historieboken, bredvid Torbjörn Jansson, Örjan Kihlström, Stefan Hultman, Stefan Melander, Daniel Redén och många andra av travets storheter som lagt beslag på den eftertraktade kronometern.
– Det här är hur stort som helst! Jag har inte fattat det än. Men jag kollade på en bild på klockan i morse och tänkte att den är ju snygg den där, sa Emilia Leo.
Segern bärgades tillsammans med Marcus Lindgren-tränade Adiago Trot som Emilia Leo resolut körde till ledningen med 1 500 meter från mål. Utvändige Uppochhoppa och Oskar J Andersson utmanade rejält genom slutkurvan och över upploppet men Emilia Leo och Adiago Trot höll undan med säker marginal. 26-åriga Emilia Leo går mot sitt i särklass bästa år hittills. Under 2018 har hon vunnit 79 lopp och kört in 5,2 miljoner kronor.
– Det är jättekul att det får flyta på när jag får så fina chanser. Det är helt fantastiskt! Det brukar gå upp och ner i den här branschen så man får passa på att njuta när det går bra.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Segerprocent på hela 36 procent för stallets hästar
Nästa artikelTrippelmiljonären Nimbus C.D.

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.