Grattis till Angela Corner

219

Mitt präktiga leverne har tydligen helt upphört och dekadensen (eller dekadansen som det stavas ibland) är total. Semestern är en enda lång orgie i förlustelser och ogudaktigt leverne. De sju dödssynderna är mitt mantra och festerna avlöser varandra som galoppsprången på Luddes hästar. Håll i er!

I lördags vann Angela Corner ett lopp på Hoting till 8 gånger pengarna. Det måste ju uppmärksammas då det är Catarina Norqvist som står som ägare på den. Grattis säger jag. I samma sekund inser jag att samma kusk som styrde Angela, Per Linderoth, sitter upp bakom dagens tvättmedelfavorit Ariel Boko i dd2. Min sambandssökande hjärna bestämmer genast att han kör i ett stim just nu och att segern, trots ett klurigt bakspår, i princip är i hamn. Otäckt stor favorit med tanke på läget dock och jag streckar även en från springspår.

I dd1 känns det som ett gäng jämnbördiga kallblod kommer kosta mig skjortan. Fyra hästar som ligger snarlikt på strecken, och då har jag ändå inte fått med Jan-Olov Persson. Brukar ha som ritual inför dessa matinéer att alltid strecka en av de mest tongivande regissörerna. Kommer nog inte vika från det i dag heller. Nordblomma som är regerande mästarinna måste ju med. Främste utmanaren Jenny R.G står tråkigt till och en liten djävul på axeln viskar att jag inte ska ta med den. Kanske skulle nöja mig med två och spara på flisen.

2,9

7,11

Nicklas Svalmark

Föregående artikelCommandern utan motstånd
Nästa artikelFem tippar V75 – Halmstad 7 juli

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.