Har man inte haft så roligt sen Sundsvall brann?

267

TILLISTUSING

Ni får ursäkta uttrycket…  Nåt man lärde sig i unga år.  Jag tror att det syftar på en stor brand i Sundsvall för typ 100 år sedan och jag har inte en aning om varför uttrycket myntades.

I helgen tänker jag ändå få utbetalningsluckorna att brinna i Sundsvall.  Det kan bli en liten brasa men också en riktig härdsmälta. Jag spelar en DD som vanligt.  I första DD tar jag med ett par av Berghs hästar som på stallform mycket väl kan skrälla till. 4 Gitano var mycket betrodd senast men presterade inte som väntat. Kapaciteten finns ändå för att vinna här. 10 Admiral d’inverne har form och kan skrälla med rätt lopp till 0 % på v75 just nu…  Jag tar med favoriten 1 Bret Boko också utifallatt..

I DD2 är Quid Pro Quo given till ett glatt odds från ett kanonläge.  Att formen sitter där behöver man inte tvivla på sen starterna på Åby. Han har det bästa läget och en absolut kanonkusk och är V-75streckad på 7% just nu…3 Orrichietti kommer med om det skulle bli ett tråkigt lopp där han får ledningen och får hållas. Oddsen mot mina outsiders i första DD kommer att bli tillräckligt bra för att ta med den i alla fall.  Som tredjehäst tar jag med mitt riktigt roliga drag.  10 Canaka B.F slutar aldrig att förvåna och jag hoppas på att det körs i hårt tempo. Canaka kan gå med i rygg på Nahar på slutet och stoet kommer att dra det längsta strået till slut.

Lördagens spel:

DD1: 1,4,10

DD2: 1,3,10

9 kombinationer x 10 kr = 90kr

Kvar efter veckans spel: 820 kr (innan vinsten …hehe)

 

Lycka till!!

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75-tips Bergsåker 30 augusti 2014
Nästa artikelSebastian K fortsätter att dominera!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.