Hoppas på galopp!

206

Igår var Charlottenlund lyckobana och dubbeln smet in till ett lågt, men välmatat odds. Sedan satt ett klockrent vinnarspel i sista loppet och jag är nästan förblindad av denna framgång. För att kanalisera mina endorfiner kastar jag mig idag över både lunchdubbeln och kvällens DD. Påt bara!

I LD1 hoppas jag på galopp för favoriten 5 Wallace Boko. Lite statistiska undersökningar visar att den ligger på en galopprocent runt 45 i voltstart och cirka 33 procent vid bilstart. Endast med den motiveringen väljer jag att låta den stå utanför. Tycker att läget idag är som gjort för att hoppa. Streckar istället Berg på innerspåret och Hajen precis utanför Robban. Ingen av dessa hästar uppvisar extrem stabilitet men jag chansar. Tar också 4 Onroad

1,2,4

LD2 bjuder också en galopplysten favorit även om spåret kanske kan vara lämpligare. Men jag hoppas på galopp igen och streckar istället 3 och 6 som känns aningen hetare.

3,6

1,2,4

3,6

Östersunds lunchdubbel

På Färjestad ser vi Tofu från bricka 4. Trea på V75 senast känns i sammanhanget som en stark merit och jag tror inte att Anna Rönning är någon nackdel. Spik.

4

I DD2 har vi första starten på distansen för 2 Ipod om jag räknat rätt. Det kanske inte har någon större betydelse men värt att tänka på. Givet streck ändå. Bakom den finns typ sex hästar till att räkna med så jag streckar totalt sju stycken och hoppas att favoriten inte vinner. För då lär det gå back.

1,2,3,4,5,6,9

4

1,2,3,4,5,6,9

Färjestads DD

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.