Hultman klar för minst tre år till i ATG Live

97

Hultman klar för minst tre år till i ATG Live

Populäre ATG Live-experten Stefan Hultman är klar för tre år till i rutan.
– Det känns riktigt bra, säger tittarfavoriten.

Stefan Hultmans enastående karriär som travtränare fick ett abrupt slut 2015. Hjärtinfarkt följt av den svåra muskel- och nervsjukdom Myastenia Gravis tvingade bort honom från hästarna. Men han reste sig och har de senaste åren gjort succé i en annan roll inom travet – som expert på ATG.se och i ATG Live.
– Jag var fortfarande skranglig och visste inte hur mitt liv skulle se ut när vi drog igång Hultmanalysen hösten 2016. Det enda jag visste var att jag aldrig mer skulle vara travtränare. Sedan var jag med i några sändningar och det klart att det var darrigt i början, jag visste inte om jag skulle duga, men jag tycker att jag har växt in i rollen och det är fantastiskt kul, berättar Hultman.
Utöver Hultmanalysen som publiceras på ATG Play på fredagar är det i onsdagarnas V86-sändningar och lördagarnas V75-sändningar som Stefan Hultman axlar expertrollen i ATG Live-studion hos Kanal 75 i Frihamnen i Stockholm.
– Jag kommer alltid in ett par timmar innan sändning för att surra med killarna och tjejerna på ”Kanalen”. Vi har otroligt kul tillsammans och därför kändes det helt otroligt rätt när de ville signa mig för tre år till. Nu har jag en framtid och det känns riktigt bra.
Stefan Hultman hörs närmast i Hultmanalysen och på lördag levererar han mer tips och analyser till de jackpotkryddade V75-tävlingarna i ATG Live.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelIshockeyspelare inom travsport
Nästa artikelEnögda hästen har gått SUPER-bra

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.