Inatt mötte jag en Världsstjärna Nicklas!

192

ordtravarna alltomtrav

Dear Nicklas…. Inatt kl 01:30 mötte jag en Världsstjärna…. Man kan ju anta att I FjolårsElitloppsVinnaresVärldar så räknas lopp med 35.000kr till vinnaren som rena Breddloppet. Tänk…. Bergh väljer att åka 60 mil enkel väg för att starta Nahar i ett lopp med denna lilla blygsamma summa… Jag tycker att det är ganska mycket att reflektera över för samtidigt kördes trav på hemmabanan Bergsåker… Det är så vi har det… Övre Norrland… Vardagsmat att åka på vardagstrav dessa sträckor… Det var verkligen inte bara Nahar som åkt Norrut och tävlat denna dag…

Själv så packade jag in 3 hästar och tog sikte på Sundsvall… Nu fick jag vara med i lopp med 20.000kr i förstapris…. alltid något…. För ska ärligheten fram så har det blitt mycket tävlande, för min och mina hästars räkning, under BreddloppsFanan… Denna fantastiska ST-Uppfinning *Syrlig*…. Av någon anledning tror man att det ska främja hästägandet… men det gör det inte och kommer det inte att göra… Jag tror tom att det kan Döda sporten.

Jag ser bara till mig själv… har tävlat flitigt i år… det har gått rätt hyfsat ändå, om man tänker på hur genomuselt vi brukar tävla… men det är inte lätt att tjäna pengar på hästarna om förstapriset är 10.000kr och resan är på 20 mil enkel väg…. för vi har haft så få travdagar så lyxen att fritt kunna välja vilken sorts lopp… Bredd eller vanligt lopp man ska starta i inte har vart genomförbart…. Man får vackert ta och tävla där tillfälle ges… Sen om det då går lite halvbra ett par lopp… så kommer nästa kalldusch…. Hästarna har begåvats med +500 startpoäng, vilket då innebär ännu färre starttillfällen. Sjukt irriterande…. Men Jag ska inte klaga… för det får man väl inte göra här i TravSverige… Det är bara att Jobba på och se Glad ut….

& Tänk… Inatt Så Träffade jag en Världsstjärna… Utanför Hörnefors…. Jag tror att han landar hemma ca 05:00…. Gissar på att de åkte hemifrån senast 06:00…. Inte alla Världstjärnor som lever Glamourliv…. en del får lov att vara beredda på lite SkitUnderHovarna….. Inatt blir det en spännande natt för Svensk Travsport… Sebastian K´s 2:a Start i USA…. Finns Chans, med tanke på hur Hästen såg ut förra helgen, till ett nytt Världsrekord för Travare… en Tid Under Drömgränsen 1:50,0… Blir förvånad om inte Sebastian blir favorit…. & VärldsRekordet… Jag blir Otroligt förvånad om det inte Ryker all Världens Väg…. Sen Blir jag AlldelesFruktansvärtOtroligt Förvånad om inte Amerikanarna lite Diskret börjar Bli Nervösa för det som Komma Skall… DenGrönesStundandeAmerikaErövring…. Har jag förresten Råkat Nämna att min Bästis sköter Sebastian nu = Jag är Numer Ordförande i SupporterKlubben Ha en Bra Dag I Solen…. Så Hoppas jag att vi Hörs lite Oftare i Framtiden

Vad säger du om det Nicklas? 🙂

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelElitloppet 2014: Nahar slipade formen i Boden
Nästa artikelDagens – Dubbel Östersund 2014-05-18

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.