Inför V75: Återupptar Broadway Sun segerraden?

42

inför v75® återupptar broadway sun segerraden?

Efter fyra raka segrar fick han senast nöja sig med en andraplats.
På lördag kan Broadway Sun påbörja en ny segerrad i V75 på Örebrotravet.
– Hästen gick bra senast också så formen sitter i, säger femåringens tränare Per Henriksen.

Broadway Sun såg ut att gå mot sin femte raka seger när han senast dundrade in i slutsvängen i ledningen. Men när körande Rikard N Skoglund valde att gasa på ordentligt in mot upploppet uppenbarade sig luckan för i rygg travande Born Winner och strax före mål var den sistnämnde förbi.
– Broadway Sun var lika bra som tidigare men Rikard trodde att Redéns häst (Magnificent Tooma) var värst emot och körde mot den när den kom i tredjespår. Därför öppnade det sig för den i rygg. Kör Rikard normalt så vinner Broadway Sun även det loppet, säger Per Henriksen.
Den här gången är det debut i V75 och Svenska Travligan för den segervane hingsten. Han startar från spår tre i volten i klass I.
– Spår tre är okej men det är nog andra som är snabbare från start nu när det är volt. Men ett par av de värsta konkurrenterna fick bakspår och min häst har bra form. Håller han sig lugn för dagen tror jag att en ryggresa är bättre för honom än att sitta i ledningen och jag tycker att han borde kunna vara med bland de tre främsta.

Föregående artikelInför V75: Eklundh med het trio
Nästa artikelV75 Tips – ÖREBRO 30 april 2022

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.