Inför V75 (jackpot): Kolgjinis toppstammade duo ska räknas

228

inför v75®(jackpot) kolgjinis toppstammade duo ska räknas

Adrian Kolgjini laddar mot helgens folkfest på Axevalla.
Jägersrotränaren har två betrodda på V75® under lördagen.
Båda ur den välstammade duon Swish the Cash och It’s A Girl ska räknas tidigt av spelarna.

 Trippeltravet på Axevalla är här. Den västgötska ovalen blir hela helgens blickfång.
När en jackpotomgång av V75® körs under lördagen kommer Adrian Kolgjini med två betrodda hästar som båda har en stam som förpliktigar.
I Klass 2-försöket ser 3 Swish the Cash (V75-2) ut att få ikläda sig favoritrollen. Ready Cash-sonen har den trefaldiga miljonärskan Aisle Stand som mamma och är fortsatt under god utveckling. Senaste höll han bra från utvändigt ledaren i en avdelning av Margaretas Tidiga Unghästserie.
– Han gick väldig bra senast, fick ett tufft lopp men behövde en rejäl genomkörare. Med det loppet i kroppen borde han vara redo för ett väldigt bra lopp på lördag. Han har väldigt hög kapacitet den här, det är en häst som jag har väntat på…, menar Adrian.

It’s A Girl känns kraftig på gång
13 It’s A Girl (V75-4) är en helsyster till självaste Bold Eagle. Hon startade säsongen med två raka men har därefter inte fått det att stämma. Nu är det ultrastammade stoet tillbaka efter ett litet uppehåll när hon tävlar i ett försök till Diamantstoet.
– It’s A Girl hade inte känts så fin i de senaste starterna så vi fick helt enkelt backa bandet. Vi har låtit henne få ta igen sig och sedan tränat på och nu känns hon kraftigt på gång igen. Hon har ju väldigt hög kapacitet men det kan vara så att hon behöver det här loppet. Samtidigt har hon ju så hög lägstanivå så man ska ändå tänka på henne här.
Det är springspår på tillägg, hur funkar det?
– Det är springband här och då är det alltid svårt att komma förbi de invändiga, men det är klart att träffar man rätt så sitter man ju bra på det och då är hon farlig
Stall Kolgjini tar även ut 8 Upstate Face (V75-7) i Gulddivisionen.
Valacken levererade en toppinsats vid segern på Jägersro i april, men har i de två efterföljande starterna inte visat samma nivå. Ett spår längst ut bakom vingen och mot tuffa konkurrenter gjorde inte lördagens uppgift lättare.
– Nu har ju de värsta två konkurrenterna spår invändigt och min häst har väl inte direkt briljerat med form så jag kommer nog att köra därefter. Jag vill att hästen gör ett bra lopp helt enkelt.

Ska vara Perfect i Stochampionatets final
Adrian Kolgjini har också en utmanare i helgens största begivenhet Stochampionatet på söndag.
3 A Perfect Face (V75-7, söndag) imponerade stort när hon senast tog hem sin uttagning den tunga vägen från positionen utvändigt ledaren. Till finalen toppar man med att plocka av samtliga skor för första gången. Kan hon slåss om segern?
– Det är väldigt öppet och svårt att läsa hur det där loppet kommer bli kört, men jag tycker i alla fall att min häst gjorde ett väldigt bra lopp i försöket. Tanken är att hon ska vara snäppet vassare nu i finalen med det loppet i kroppen och lite utrustningsändringar. Vi är definitivt inte borta med den här hästen.

Föregående artikelInför V75 (jackpot): Nu har Admiral As läge för seger
Nästa artikelV75 avd 1-5 från TIPSAREN/SPELGUIDEN AB

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.