Inför V75 (jackpot): ”Visar alla tecken på toppform”

135

Inför V75 (jackpot): ”Visar alla tecken på toppform”

Han reser 50 mil enkel väg för att starta på V75®.
Räkna med Cash Cowboy i lördagens jackpotomgång.
– Formen är riktigt bra på honom, säger tränaren Peter G Norman.

Cash Cowboy (V75-7) är ett välkänt namn för alla som brukar intressera sig för V75 på lördagarna. Femåringen gör sin tolfte raka start i Svenska Travligan och frågan är om han någon gång tidigare haft en bättre uppgift på pappret. Som alltid är motståndet i V75 tufft men Cash Cowboys formkurva pekar uppåt. Han har två lopp i kroppen efter en kortare sjukfrånvaro och senas gick han i mål som fastlåst med till synes mycket sparade krafter i en final i bronsdivisionen. Samma klass som han startar i nu.
– Han var fin i finalen senast och hade lite krafter kvar i mål. Efter det har han tränat på och han känns riktigt fin. Han är väldigt pigg, alldeles sjövild och visar alla tecken på toppform.
Distansen är 1 640 meter och från spår fyra bakom startbilen är taktiken given.
– Han har haft halvljumma spår hela tiden men fick äntligen ett bra läge. Erik (Adielsson) lär ladda vad som går får att komma till spets och kommer han dit får han prova där. Tar han inte ledningen får han planera om.
Att stå på transporten i de 50 mil som det är mellan Peter G Normans stall på Eriksund strax norr om Stockholm och arrangerande banan Solänget utanför Örnsköldsvik kan vara påfrestande. Men för Cash Cowboy är det inget som oroar.
– Han har rest långt flera gånger under året och det har inte varit något problem. Så det ska det inte vara nu heller.
Det är jackpot på V75 och sjurättspotten beräknas uppgå till 46 miljoner kronor. Kanske blir det Cash Cowboy som avgör vad utdelningen slutligen landar på…

Föregående artikelV75 Solänget – Jackpottips + Nästagångare
Nästa artikelFem tippar V75 till Örebro 23 oktober 2021

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.