Inför V75: Lugauer i hetluften

107

inför v75® lugauer i hetluften

V75® på Jägersro brukar betyda att Conrad Lugauer är i hetluften.
Så även den här gången.
Hemmatränaren har flera segerbud till start på hemmabanan.

Lördagens huvudnummer är Svensk Uppfödningslöpning. Landets äldsta klassiska lopp har körts sedan 1926 och lockar med en segercheck på 800 000 kronor. Conrad Lugauer har kvalat in en häst till det anrika loppet men att den ska blanda sig i segerstriden tror han inte.
– Monaco (V75-4) har utvecklats jättebra men har ingen chans att vinna från spår elva mot bra hästar. Han känns jättefin och jag kommer att ändra från helstängt huvudlag till norskt huvudlag, för han har blivit lite vass de två senaste loppen med helstängt, men han jagar i första hand en femte-sjätteplats, säger Lugauer.

”Bästa hästen i fältet”
I silverdivisionen lottades Laradja Vrijthout (V75-3), som startat från innerspår bakom bilen fem gånger i rad, den här gången till bakspår.
– Han har haft mycket tur med spårlottningen men jag tycker faktiskt att det är ganska bra med bakspår den här gången, för då får han ett lopp i ryggar, säger Lugauer och fortsätter:
– Jag var imponerad av honom senast eftersom han var med i spetskörningen och ändå kunde spurta mot topphästar. Det visar att han har kvaliteter också bakifrån. I mina ögon går han ner en klass den här gången och jag har inte gett upp loppet på förhand, även om bakspår är ett minus och det blir väldigt svårt att slå de bästa motståndarna om de får bra lopp
Jimbaran Zon (V75-1) och Maggiore (V75-6) är också hästar som skulle kunna dyka upp i segerstriden med rätt löpningsförlopp, men den från stallet som Conrad Lugauer tror allra mest på kommer ut i den sista avdelningen.
– Manuel Flight (V75-7) är min bästa hans. Jag kommer att köra honom med en automatkäk den här gången för han har inte lyssnat så bra på mig bakom bilen de tre senaste gångerna. Jag har testat och det funkar väldigt bra, och då kan jag under loppet plocka bort käkremmen och ha honom som jag vill ha honom. Spår ett ser bra ut och i mina ögon är han också bästa hästen i fältet.

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.