Inför V75 (torsdag): Hamre stjäl showen igen?

57

inför v75® (torsdag) hamre stjäl showen igen

Bjerke är platsen för den nästa sista anhalten av V75 Winter Burst®.
Som så många gånger förr på den norska nationalarenan spelar Frode Hamre en huvudroll.
Stoletheshow hade uppvisning senast och ska ses med toppchans igen.

Under nyårsafton kulminerar V75 Winter Burst® i Halmstad, men före nyårsfyrverkerierna kan avfyras ska en omgång på norska Bjerke först avhandlas.
Stortränaren Frode Hamre är en vanligt förekommande syn i vinnarcirkeln på Oslobanan och det finns en hel del som talar för en favorit i repris under torsdagen. Kvällens höjdpunkt är Bjerkepokalen för den äldre eliten och Hamre har med sig med Stoletheshow som kommer att axla favoritrollen.
Den svenskägde sexåringen och tidigare kriterievinnaren har gjort tre starter i regi Hamre och senast, på just Bjerke, övertygade han stort. Trots en vid första kurva fram utvändigt ledaren segrade 2 Stoletheshow (V75-6) överlägset till slut. För Trav og Galopp-Nytt berättar tränaren om sina chanser.
– Stoletheshow var enorm senast och utifrån vad han visar i träningen tyder allt på att han ska vara lika bra nu. Always On Time kör nog förbi oss från start, men jag räknar med att de vill ha vår rygg. Om inte kör vi fram utvändigt. Det här är min klart bästa vinstchans under kvällen. Han tävlar utan skor om banan tillåter det, om inte går han lika bra med skor på, säger Frode till Trav og Galopp-Nytt.

God vinstchans från ledningen
Stall Hamre luftar totalt fyra hästar på V75® Bjerke. Meriterade 5 Dream Builder (V75-1) startar redan i prologen och har visat härlig vinterform. Hästen kommer med två övertygande segrar i bagaget och ser också ut att bli ett mycket väl anlita streck.
– Dream Builder har fått spår på insidan av Z. Boko och det blir att göra det jag kan för att försöka hålla ut honom igen. Det var på håret senast, men han öppnar ännu bättre mitt bakom bilen, så jag har god tro att han ska klara det. Kommer vi till täten är vinstchansen god.
2 Oz (V75-3) har nyligen anlänt till tränarens stall och gör här intressant debut för Hamre. Startspåret blev i vilket fall perfekt.
– Oz har bara varit hos mig i fyra dagar, men jag körde honom på torsdagen och det är en väldigt bra häst, det känner man. Han får värderas på tidigare meriter men det ska kunna räcka till att kämpa om segern från ett perfekt spår. Han är nog inte aktuell för täten, men har styrkan för att göra jobbet utvändigt efter en bit.
Kvartetten avslutas med ett fyraårigt sto med hög kapacitet i form av 7 Karlotta (V75-5). Men startspåret långt ut bakom vingen, gör att tränaren baissar chanserna en aning.
– Karlotta är i form, men här har hon haft otur i spårlottningen. Eftersom hon bara är hyggligt från start, blir jag lite överraskad om hon vinner mot hästar som är så jämna så att det blir positionerna som avgör, utifrån vad tidigare möten har visat.

Föregående artikelV75 Örebro – Nästagångare + Andelsspel
Nästa artikelV75 med 83 Miljoner på spel! Tips + Nästagångare!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.