Ingen favoritbana

195

SVALMARK

Att spela raka dubblar brukar vara i princip dödsdömt. Har inte räknat på det men inte är det ofta de sitter. Ändå fortsätter man oförtrutet att försöka och det är väl för att de gånger man lyckas ger en så himla go känsla i kroppen så det är värt alla nederlag.

Idag är det Bergsåker. Ingen favoritbana (hoppas på ett dubbelbottnat innehåll i det uttrycket) direkt men jag spelar en rak och en gardering.

DD1 serverar en trevlig chansspik. 5 Global Lightning är tillbaka efter vila och har två fina prestationer med sig. Spåret avskräcker mera än motståndet men jag prövar med ett streck.Vill man inte vara djärv utan väljer att gardera ser det ut att kunna bli dyrt. Finns många som kan vinna. Nero Capar känns värst emot. Några strykningar har ju luckrat upp fältet en aning och spår 8 kanske inte behöver häxa så mycket.

I andra DD tror jag benhårt på Stormsky. Bakspår på kort borde ju avskräcka men jag oroar mig inte. Hästen går bra bakifrån och kommer att profitera på högt tempo. Avgör i god tid innan mål. 3 Bon Frecia måste väl med på en garderingsbong.

Rak:

5

10

Gardering

5,8

3,10

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.